Groene hoekbanken

Je ziet het tegenwoordig steeds meer: groene hoekbanken. Weg met de saaie basic kleuren, ga voor een mooie warme groene hoekbank. Het brengt veel sfeer in je interieur en kan in vele interieurstijlen. Een stoffen hoekbank olijfgroen of toch een donkergroene leren hoekbank? Het kan allemaal bij Löwik Wonen & Slapen.

Een sfeervolle groene hoekbank

Een hoekbank in een groene tint brengt veel sfeer aan je interieur. Dit komt doordat het een natuurlijke kleur is, daardoor breng je het gevoel van de natuur meer naar binnen. Veel mensen kiezen toch voor een neutrale bruin of grijstint, omdat je dit makkelijk kunt combineren. Uiteraard snappen wij dat, want een bank is toch vrij aanwezig en een belangrijke aankoop. Wanneer je dan uitgekeken bent op de kleur, dan doe je de bank ook niet zo 1,2,3 weg. Je kunt eventueel ook voor een minder felle kleur groen gaan en juist voor een warme tint groen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan olijfgroen of donkergroen. Deze kleuren zijn vrij neutraal en raak je misschien minder snel op uitgekeken. Daarnaast kun je olijfgroen erg goed combineren met andere kleuren.

De hoekbank groen in verschillende interieurstijlen

Een hoekbank groen past goed in verschillende interieurstijlen, afhankelijk van het model hoekbank, het gekozen materiaal en de kleur. Heb je een vintage of klassiek modern interieur? Ga dan voor een fluwelen bank in een flessengroen of donkergroene kleur. In een vintage interieur past een olijfgroene hoekbank ook erg goed! Wil je een wat meer klassieke uitstraling? Ga dan voor een hoekbank groen met gecapitonneerde rug. In een industrieel interieur combineert een groen leren hoekbank erg goed. Ga je voor een meer vintage industriële stijl? Kies dan voor een gewaxt leder in een donkergroene kleur. Ga je voor een wat meer rauwere uitstraling, dan past een leren hoekbank olijfgroen hier goed bij. Wanneer je gaat voor een moderne stijl dan past een hoekbank met een groen geweven stof of een gedekt leder hier goed bij. Vind je het lastig om een groene hoekbank te combineren in jouw interieur? Onze interieuradviseurs geven je graag gratis en vrijblijvend advies!

Groene hoekbanken in verschillende opstellingen

Wanneer jij de perfecte hoekbank groen hebt gevonden, is het belangrijk dat je de juiste opstelling en afmeting kiest. Veel hoekbanken zijn op maat te maken of samen te stellen, meet daarom van tevoren altijd goed de ruimte op en neem eventueel een plattegrond mee naar de winkel. Onze adviseurs kunnen op basis van een plattegrond verschillende ideeën voorstellen en een goed advies geven over de indeling van jouw woonruimte. Denk bijvoorbeeld aan een 2,5 zits met longchair of ottomane wanneer je een wat smallere of knusse woonkamer hebt. Heb je alle ruimte en bijvoorbeeld een groot gezin? Dan is een grote groene hoekbank of U-hoekbank een goede optie. Bekijk ons uitgebreide assortiment groene hoekbanken van topmerken als House of Dutchz, Baenks of Henders & Hazel online of kom langs in de winkel! Onze groene hoekbanken kunnen besteld worden in veel verschillende stoffen en leersoorten en verschillende groene tinten. Zo zit er altijd wel een model tussen dat bij jouw interieur en levensstijl past! Groene hoekbank

Alle categorieën