Lounge hoekbanken

Ben jij op zoek naar een hoekbank waar jij heerlijk op kunt relaxen? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruime collectie lounge hoekbanken van merken als Henders & Hazel, Richmond, IN.House en meer! Wat dacht je van een ruime hoekbank met grote rug- en zitkussens, waar jij ‘s avonds heerlijk op kunt neerploffen? Bekijk het assortiment online of kom proefzitten in onze showroom!

Lounge hoekbank in verschillende opstellingen

Een lounge hoekbank is bij ons verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen. Denk aan een ruime hoekbank met veel zitplekken, of een hoekbank met longchair of ottomane. Wanneer je niet veel zitplekken nodig hebt of een wat flexibelere opstelling wilt, kies dan voor en 2,5 of 3 zits met longchair. Hier kun je heerlijk in de hoek kruipen en je benen laten rusten. Het verschil met een longchair en een ottomane is dat een ottomane wat langer is en dat de rug hier doorloopt. Hierdoor heb je ook extra zitplek. Bij een longchair heb je dit niet, maar het is ook minder kolossaal in de ruimte. Heb je een ruime woonkamer en wil je verschillende loungeplekken creëren? Kies dan voor een U-model hoekbank. Je kunt dan bijvoorbeeld aan de ene kant voor een ottomane kiezen en aan de andere kant een longchair. Dit geeft ook een speels effect in je zithoek. Vind je het lastig om de juiste opstelling te vinden voor jouw woonkamer? Onze medewerkers geven je graag deskundig advies!

Verschillende woonstijlen: van modern tot landelijk

Binnen onze ruime collectie lounge hoekbanken vind je verschillende woonstijlen, zodat jij de ideale bank vind die bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Zo heeft een landelijke hoekbank vaak grote, zachte kussens. In een landelijk interieur zie je ook veel gebruik van natuurlijke materialen zoals katoen en linnen. Onze lounge hoekbanken zijn uiteraard in verschillende stoffen verkrijgbaar, zodat jij een sfeer kunt creëren die bij jou past. Naast de landelijke stijl zie je ook veel ruime loungebanken in klassiek moderne interieurs, bijvoorbeeld bekleed met een luxe geweven stof of in fluweel. Van modern tot retro en van industrieel tot romantisch, je vindt het bij Löwik Wonen & Slapen!

Shop jouw lounge hoekbank online of kom langs in de winkel!

Wij raden altijd aan om verschillende banken uit te proberen in de winkel. Dit komt doordat iedere bank zijn eigen unieke zitcomfort heeft. Om te ontdekken wat jij prettig vindt zitten, moet je dit zelf ervaren. Daarnaast kun je in de winkel ook uitgebreid de stof- en leermogelijkheden bekijken en staan onze medewerkers voor je klaar. Je kunt de bank natuurlijk ook eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen! Lounge hoekbank

Alle categorieën