1,5-zitsbanken

Een 1,5-zitsbank wordt ook wel een loveseat genoemd en zit qua maatvoering tussen een fauteuil en 2-zitsbank in. Je kunt hier zelf heerlijk in loungen of lekker met z’n tweeën in wegkruipen. Een 1,5 zits is vaak verkrijgbaar in hetzelfde design als onze banken, waardoor je gemakkelijk een eenheid kunt creëren in de zithoek.

36 producten gevonden

van de producten

Stijl jouw 1,5-zitsbank geheel naar wens

Onze ruime collectie 1,5-zitsbanken is zeer divers, van vele merken zoals Baenks, INHOUSE, Profijt Meubel, Henders & Hazel, Pronto Wonen en meer! Van slanke moderne modellen met dunne arm en slanke metalen pootjes tot aan stoere, ruime en comfortabele modellen. Zo vind je altijd een loveseat dat bij jou en je interieur past. Heb je een loveseat gevonden dat bij jou past? Je hebt keuze uit verschillende soorten stoffen en leer in diverse kleuren. Zo stijl je de 1,5-zitsbank geheel naar eigen wens en stijl. Wil je een echte eyecatcher? Ga dan voor mooie een accentkleur!

Comfortabel loungen met 1,5-zitsbanken

1,5-zitsbanken zijn perfect om in de zithoek een extra zitplek te creëren. Veel loveseats in onze collectie hebben namelijk het design van onze banken. Dit is ideaal wanneer je een nieuwe bank uitzoekt en hier een extra zitplek bij wilt. Op deze manier creëer je een eenheid in het design, ook wanneer je kiest voor een andere kleur of stof. De 1,5-zitsbank leent zit ook perfect als aparte zithoek, waar jij je lekker terug kunt trekken met een goed boek. Voor extra comfort kun je hier een voetenbank voor plaatsen, welke je ook eenvoudig om kan toveren tot een tafel met een dienblad er bovenop.

Professioneel zitadvies

Onze volledige collectie 1,5-zitsbanken vind je online. Toch raden wij jou aan om voor een bank of fauteuil langs te komen in de winkel. We zitten over het algemeen vaak en voor een langere tijd op de bank. Comfort is dan ook erg belangrijk. Wil je een zacht comfort of juist een wat hardere zit? Hang je liever in een loveseat of heb je voorkeur voor een actieve zithouding? Iedere bank heeft weer een uniek comfort. Probeer daarom verschillende loveseats uit in de winkel en bepaal wat voor jou lekker zit. Onze zitspecialisten helpen jou ook graag bij het vinden van een 1,5-zitsbank dat aansluit op jouw wensen.