Velours hoekbanken

Ben jij op zoek naar een hoekbank met een mooie velours stof? Het geeft direct een luxe uitstraling aan jouw interieur en voelt ook nog eens heerlijk zacht aan. Velours hoekbanken passen in vele interieurstijlen en geven jouw interieur een mooie warme uitstraling. Ontdek onze velours hoekbanken van topmerken als Feelings, Furninova en IN.House.

Velours hoekbank

Een velours hoekbank is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor een hoekbank met een gecapitonneerde rug of egale rug. Wanneer je voor een variant kiest met strakke lijnen en slanke zwarte pootjes, past deze perfect in een modern klassiek interieur. Kies voor een mooie warme bordeaux rood of donkerblauw voor een warme sfeer. Wil je een luxe uitstraling, bekijk dan eens de champagnekleur! We hebben ook mooie lounge hoekbanken in ons assortiment, welke perfect kunnen in een stoer interieur. Of wat dacht je van een chesterfield hoekbank velours in een industrieel interieur? De vintage stijl gaat namelijk goed samen met een industrieel interieur en geeft de nodige sfeer.

De perfecte hoekbank velours opstelling

Vele banken kunnen volledig op maat worden gemaakt. Bepaal zelf de opstelling, het formaat en de kleur en maak jouw hoekbank velours helemaal eigen. Wanneer je kijkt naar de verschillende opstellingen van onze velours hoekbanken dan heb je veel keuze. Wil je graag een fijne loungeplek in jouw zithoek dan is een 2,5-zits met longchair of ottomane een goede optie. Heb je de ruimte in jouw woning voor een ruime hoekbank, dan kun je met een u-hoekbank zelfs meerdere loungeplekken creëren. Omdat we allemaal een andere indeling van de ruimte hebben, kan het lastig zijn om het juiste model te vinden. Helemaal als we ook kijken naar onze levensstijl. Heb je een groot gezin of regelmatig vrienden op bezoek? Dan wil je natuurlijk wel genoeg zitplekken hebben. Een ruime hoekbank kan dan de oplossing zijn, maar wat als jouw woonruimte dit niet toelaat? Daar helpen onze interieuradviseurs jou graag mee! Kun je wel advies gebruiken met betrekking tot de indeling, de stijl en/of de kleuren van jouw interieur? Onze interieuradviseurs geven je gratis en vrijblijvend advies, zodat jij straks thuis komt in een interieur dat volledig voorziet aan jouw behoeften.

Bestel jouw velours hoekbank online of in de winkel!

Bij Löwik Wonen & Slapen kun je jouw favoriete velours hoekbank eenvoudig online bestellen. We raden altijd wel aan om van te voren in de winkel verschillende hoekbanken en zitcomforts uit te proberen, om zo jouw perfecte hoekbank velours te vinden. In onze showroom kun je ook inspiratie opdoen voor de rest van jouw interieur. Je vindt hier verschillende stijlen, de nieuwste trends, maar ook woonaccessoires en verlichting! Velours hoekbank