Dutchbone

Dutchbone is opgericht in 2014, ontstaan vanuit de behoefte aan een plek om te ´cocoonen´. Ze vinden dat thuis een warme plek moet zijn: a place to warm your soul. Die warme sfeer wordt gecreëerd met doordachte producten, geïnspireerd op vervlogen tijden. Kwalitatief hoogwaardige meubels, verlichting en accessoires boordevol karakter. Soms handgemaakt met kleine imperfecties, maar deze zorgen juist weer voor een authentieke touch.

454 producten gevonden

Het Dutchbone gevoel

Thuis. De plek waar we met familie en vrienden genieten van lekker eten en mooie momenten delen onder het genot van een lach en een traan. Je kunt er helemaal jezelf zijn en ontsnappen aan de waan van de dag. Die ongedwongenheid en warme sfeer brengt Dutchbone terug in het interieur. Door middel van meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook uitnodigen om op te leven. De meubels van Dutchbone zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Iedere vlek, kring of kras vertelt een verhaal: omarm imperfectie want niks is perfect.

Ontdek de uitgebreide Dutchbone collectie

Een tikkeltje vintage maar toch heel eenvoudig te combineren met eigenlijk iedere woonstijl. De meubels van Dutchbone zijn altijd ontworpen met comfort en kwaliteit in het achterhoofd. Doordat ze in ieder interieur tot zijn recht komen is er altijd wel iets te vinden. Het gevoel van thuiskomen vind je terug in de collectie. Designs met ronde vormen en afgeronde hoeken, afgewisseld met pure en robuuste materialen in warme en diepe kleuren. Bijvoorbeeld verschillende soorten hout in allerlei kleuren, staal met een antieke finish en diverse toepassingen van glas. Maar ook rijke bekleding zoals velvet, suède en fijne stoffen zijn in grote mate aanwezig in het veelzijdige assortiment van Dutchbone.

Dutchbone woonaccessoires: voor iedere ruimte

Woonaccessoires kleden een ruimte aan en zorgen voor een fijne en warme ambiance. Ook de accessoires van het merk zijn gemaakt van de mooiste – natuurlijke – materialen en vaak ook nog handgemaakt. Dit zorgt voor kleine imperfecties wat juist nog meer karakter creëert. Ieder interieur is weer anders en daarom heeft Dutchbone een assortiment woonaccessoires die passen binnen iedere woonstijl. Of je nu houdt van klassiek of juist een industriële stijl met veel hout en metaal, de accessoires van Dutchbone maken ieder interieur compleet. Het assortiment accessoires is breed: van sierkussens tot aan kapstokken en van vazen tot aan decoratie, bij Dutchbone vind je het allemaal.

Duurzaamheid door middel van natuurlijke materialen

Bijdragen aan een mooiere wereld, dat is een van de pijlers van Dutchbone. Ze leveren producten van de mooiste (natuurlijke) materialen die lang meegaan. Want ook dat is duurzaamheid, het minder vaak hoeven vervangen van meubelen! Daarnaast wordt ook tijdens design en productie rekening gehouden met de planeet én arbeidsomstandigheden. Het gebruik van primaire grondstoffen wordt significant teruggedraaid, er wordt gebruik gemaakt van gerecyclede en recyclebare verpakkingen en de producten en materialen die gebruikt worden hebben een paspoort van herkomst. Ook bestaat er een repair en refurbished programma en wordt er bij Dutchbone alles aan gedaan om de CO2-uitstoor te verminderen. En natuurlijk dragen ze zorg voor uitstekende arbeidsomstandigheden voor alle fabrieksarbeiders.