Zwarte hoekbanken

Bij Löwik Wonen en Slapen hebben we een uitgebreid assortiment hoekbanken in verschillende materialen en kleuren, waaronder ook zwarte hoekbanken. Een zwarte hoekbank kan eenvoudig gecombineerd worden met andere kleuren, maar past ook goed in een neutraal kleurenpalet. In onze stijlkamers kun je een goede indruk krijgen hoe je donkere banken of zwarte banken kunt combineren met de rest van jouw interieur.

Zitcomfort van jouw hoekbank

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bank voor jouw zithoek, is het aan te raden om eerst goed rond te kijken naar alle mogelijkheden. Kijk ook niet alleen naar het model en de stijl, maar bepaal voor jezelf ook welk zitcomfort bij jou past. Heb je meer ondersteuning nodig, dan is een zachte loungebank wellicht niet heel geschikt voor jou. Onze adviseurs begeleiden je graag in de zoektocht naar de ideale zwarte hoekbank voor jou. Veel hoekbanken in onze collectie hebben dan ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld de zitdiepte, armleuningen en poten aan te passen. Zo kan het zijn dat je een hogere zit nodig hebt. Dit kan eenvoudig met een hoger pootje worden opgelost. Ben je wat langer in de benen dat is de zitdiepte ook belangrijk, zodat jouw bovenbenen genoeg ondersteund worden. Voor mensen met een wat kortere bovenbeen is het goed om een niet te diepe zit te hebben, dan worden de bloedvaten afgekneld. Wil je hier graag meer advies over, kom gerust langs in onze showroom!

Een leren zwarte hoekbank of toch liever stof?

Stof en leer hebben zo zijn eigen voor- en nadelen. Een hoekbank bekleed met zwart leer heeft het voordeel dat het gemakkelijk is in onderhoud. Eens in de tijd vet je het leer in, zodat het soepel blijft en met een vochtig doekje haal je eenvoudig een vlek weg. Stof is wat gevoeliger voor vlekken in vergelijking met leer, maar het is wel een warmer en zachter materiaal. Wil je gaan voor een warme sfeer, kies dan voor een stoffen zwarte bank. Ook als je verder veel koude materialen hebt gebruikt in je woning – bijvoorbeeld een stenen vloer, staal en glas – zorgt een stoffen bank voor meer warmte. Een tegenhanger. Zo staat een leren bank weer heel goed in een woning met een houten vloer. Het is tevens ook afhankelijk van jouw stijl en de stijl van de bank. Een hoekbank van zwart leer heeft een stoere uitstraling en past goed in een industrieel interieur, maar past ook goed in een modern, eigentijds of landelijk interieur.

Onze zwarte hoekbanken

We hebben een breed aanbod in zwarte hoekbanken van merken als IN.House, Henders & Hazel en Baenks. Of je nu voor een hoekbank zwart leer gaat of toch voor een stoffen zwarte bank, wij hebben genoeg keuze in ons assortiment. Wanneer je online oriënteert kun je ook sorteren op basis van stijl, zo krijg je gelijk een goede indruk van onze collectie klassieke hoekbanken, maar ook hoekbanken met een industriële stijl. Koop jouw zwarte hoekbank online of kom gezellig shoppen in onze showroom! Zwarte hoekbank

Alle categorieën