Luxe bankstellen

Ieder interieur vraagt om een ander type bankstel of zitbank die past bij jouw woonstijl en jouw woonruimte. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je verschillende luxe bankstellen. Alle bankstellen zijn in diverse opstellingen en afmetingen verkrijgbaar, daarbij heb je de keuze uit talrijke stoffen en vele soorten leder in diverse kleuren. Voor welke luxe bank ga jij?

Een luxe bankstel kopen

In ons assortiment vind je vele mooie luxe bankstellen. Dit kan een hoekbank zijn, elementenbank of juist een kleine bank met een luxe uitstraling. We hebben banken in diverse stijlen van verschillende merken. Het is belangrijk dat jij je thuis voelt in jouw interieur. Een luxe bank brengt niet alleen sfeer, maar zal een echte eyecatcher zijn in jouw woonkamer. Naast de uitstraling van de bank, is het zitcomfort ook erg belangrijk. De één zit graag rechtop en wil goede ondersteuning, terwijl de ander lekker languit wil liggen en wil genieten op een zachte loungebank met losse kussens. Bij Löwik Wonen & Slapen helpen wij je graag met het vinden van de perfecte bank die past bij jouw wensen.

Een luxe bankstel op maat

Bijna al onze bankstellen kunnen op maat worden geleverd. Zo zijn er banken die per element samengesteld kunnen worden, waardoor je voor iedere ruimte jouw luxe bank kunt creëren. Zorg wel dat je van tevoren de volledige woonruimte goed hebt opgemeten. Niet alleen qua opstelling kan een bank samengesteld worden, ook heb je een ruime keuze uit onze stoffen- en ledercollectie. Een grote fluwelen bank creëert bijvoorbeeld een luxe uitstraling in jouw woonkamer. Wil je nog meer luxe? Kies voor een bankstel met relax functies. Zo kun jij jouw bank verstellen wanneer je maar wil, bijvoorbeeld tijdens het kijken van jouw favoriete film of tijdens het lezen van een boek. Sommige luxe bankstellen met relaxfunctie hebben ook een USB aansluiting, handig voor het opladen van jouw mobiel of laptop tijdens jouw relaxmomentje. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag onze medewerkers voor meer informatie. Zij gaan graag met jou op zoek naar de perfecte luxe bank.

Onze Löwik outlet

Een luxe bank hoeft niet altijd duur te zijn. We hebben regelmatig showroommodellen in de aanbieding. Deze plaatsen wij in onze Löwik outlet. Deze showroommodellen zijn tevens ook nog eens direct leverbaar. Mocht je in onze outlet geen luxe bank kunnen vinden, houd onze aanbiedingen op onze website dan goed in de gaten. Wil je graag dat wij jou op de hoogte houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Luxe bankstel