4-zits hoekbanken

Ben jij op zoek naar een hoekbank voor vier personen? Bij Löwik vind je een ruime collectie 4-zits hoekbanken van verschillende merken als IN.House, Baenks en Feelings. Onze 4-zits hoekbanken zijn er in verschillende opstellingen, afmetingen, stijlen en materialen. Kom gerust eens langs in onze showroom of bekijk de collectie online!

Opstelling van een 4-zits hoekbank

Ben jij op zoek naar een 4-zits hoekbank of hoekbank voor 4 personen? Dan is het goed om na te gaan welke mogelijke modellen er verkrijgbaar zijn. Zo kun je kiezen voor een eenvoudige hoekbank met de opstelling 2 zits – hoek – 2 zits of 2,5 – hoek – 2,5. Het voordeel hiervan is dat je wel vier volwaardige zitplaatsen hebt. Heb je nou een lange wand en een korte wand? Dan kun je ook kiezen voor een combinatie: 2 – hoek – 2,5. Een 4-zits hoekbank kun je ook creëren met loungeplekken. Zo kun je een longchair of ottomane toevoegen. Een longchair is een korter verlengstuk waar je heerlijk even je benen omhoog kunt doen. De longchair heeft een armleuning en geen extra rugleuning, waardoor je van de lounge geen volwaardige zitplek kunt maken. Een ottomane heeft dit wel. Je kunt heerlijk in de hoek kruipen met jouw benen omhoog, maar je er ook prima op zitten. Dit komt doordat het lounge-gedeelte van de ottomane ook een rugleuning heeft.

Een hoekbank in jouw interieur

Vind je het lastig om de ideale opstelling voor jouw 4 zits hoekbank te vinden? Onze interieuradviseurs helpen je graag met de indeling van jouw woonkamer. Het is namelijk belangrijk dat je genoeg loopruimte overhoud, maar ook voldoende zitplaatsen hebt. Onze interieuradviseurs geven je graag advies over de ideale indeling, maar waar gewenst helpen ze je ook bij het vinden van de juiste stijl-match. Neem gerust een plattegrond mee van jouw woonkamer! Meet ook altijd de ruimte goed op voordat je een nieuwe hoekbank aanschaft. Zo voorkom je dat de bank achteraf te klein of te groot in de ruimte uitvalt.

4-zits hoekbanken in verschillende stijlen en materialen

Onze 4 zits hoekbanken zijn verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren en woonstijlen. Ga je voor een moderne designbank of een comfortabele loungebank in landelijke stijl? Niet alleen je woonstijl is belangrijk, maar ook het zitcomfort. Zo zit de één graag actief met een goede ondersteuning en heeft de ander het liefst een bank waar je heerlijk in wegzakt. Onze 4-zits hoekbanken zijn tevens verkrijgbaar in verschillende materialen: stof, kunstleer en leer. In de meeste gevallen heb je een ruime keuze in verschillende kleuren, stoffen en leersoorten. Een tip: wanneer je een kleur kiest, loop dan altijd even naar het daglicht. Kleuren zien er namelijk heel anders uit bij kunstlicht, zo kan de kleur er bij jou thuis met andere verlichting en lichtinval er ook heel anders uit zien. Koop je nieuwe hoekbank online of kom proefzitten in onze showroom! 4 zits hoekbanken

Alle categorieën