Hoekbanken met relaxfunctie

Ben jij op zoek naar een hoekbank met relaxfunctie? Löwik Wonen & Slapen heeft een uitgebreid assortiment hoekbanken, waaronder velen mogelijk met relaxfunctie. Daarbij heb je handmatige relaxfuncties, maar ook elektrisch. Het handige hiervan is dat je per zitplek kunt bepalen of je wilt relaxen. Wanneer de relaxfunctie is ingeklapt, heb je gewoon een volwaardige zitplaats. Bekijk de volledige collectie online of kom proefzitten in onze winkel!

Hoekbank met elektrische relaxfunctie

Je kunt bij veel banken kiezen voor een handmatige relaxfunctie of een hoekbank met elektrische relaxfunctie. Bij een handmatige relaxfunctie is het vaak niet mogelijk om de rug en benen apart te bedienen. Bij een elektrische relaxfunctie wel, daarbij kun je ook nog afstellen in hoeverre beide naar achter of naar boven moeten komen. Veel hoekbanken met een elektrische relaxfunctie hebben ook de optie om te kiezen voor een accu. Op die manier heb je niet continu last van kabels in het zicht of op de looproute. De relaxfunctie in de hoekbank bedien je met een drukknop, toptoets paneel of bediening. Vaak gaat het om een paneel in de binnenkant van de arm. Met één druk op de knop kun je dus heerlijk relaxen!

Hoekbank met relaxfunctie in verschillende stijlen, maten en opstellingen

Onze hoekbanken met relaxfunctie zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Dus of je nu een landelijk interieur hebt of een modern interieur, wij hebben de juiste bank voor jou in het assortiment! Ben je niet helemaal zeker wat voor bank goed in jouw interieur past? Laat je dan adviseren door één van onze interieuradviseurs. Niet alleen de stijl is van belang in het interieur, maar ook de grootte van een bank of hoekbank, opstelling, functies en het zitcomfort. WoonruimteAls je een kleinere ruimte hebt, is het ook belangrijk om te kijken hoe de looproute is in de woonruimte en dat je voldoende loopruimte overhoudt. Een hoekbank is dan niet altijd de beste optie. Een rechte bank met relaxfunctie zou dan wellicht beter werken. Kijk ook goed naar het aantal benodigde zitplaatsen. Heb je een groot gezin of vaak vrienden over de vloer? Een hoekbank lijkt veel zitplaatsen te bieden, maar de hoek zelf is niet prettig om in te zitten, tenzij het een schuine hoek is. Laat je daarom altijd goed adviseren door onze woonexperts. Op basis van ruimte, de benodigde zitplekken en andere wensen, kunnen zij jou het beste adviseren voor jouw ideale hoekbank met relaxfunctie. Functies en opties Een hoekbank met relaxfunctie heeft verschillende functies en opties waar je uit kunt kiezen. Naast de keuze voor een handmatige of elektrische bediening, zijn er ook banken met verstelbare hoofdsteunen of is er een optie om een vast hoofdsteun te plaatsen. Daarnaast kun je bij sommige modellen ook een ander zitcomfort kiezen. Bijvoorbeeld een harde, medium of zachte zit, maar ook een hogere of lagere zit en ook de zitdiepte kan bepaald worden. Materialen Of je nu voor een normale hoekbank gaat, een hoekbank met elektrische relaxfunctie of gewoon een hoekbank met relaxfunctie: je moet een keuze maken in kleur en materiaal. Bij veel banken heb je een grote keuze in diverse stoffen en leersoorten. Omdat een relaxbank bewegende delen heeft, is het goed om hier rekening mee te houden bij de stof die je kiest. Natuurlijk zal de slijtage nihil zijn bij de meeste banken, omdat hier ruimte wordt gehouden. Stel dat je toch ziet dat er wat bewegende stukken langs elkaar heen gaan, kies dan voor een sterke en slijtvaste stof of een leersoort. Laat je hierin adviseren door onze medewerkers.

Kom proefzitten bij Lowik!

Wil jij over een paar weken heerlijk relaxen in jouw nieuwe hoekbank met relaxfunctie? Kom proefzitten bij ons in de showroom en laat je vrijblijvend adviseren. Ieder bank is weer anders, daarom adviseren wij ook altijd even om de bank te testen in de winkel, voordat je besteld. Ook kun je daar de stof- en leerstalen beter bekijken. Benieuwd wat voor hoekbanken met relaxfunctie wij hebben? Bekijk het assortiment van merken als Feelings, Stressless en Henders & Hazel online. Hoekbank met relaxfunctie

Alle categorieën