Moderne banken

Wanneer je een woonkamer binnenstapt, kijk je vaak als eerst naar het bankstel. Een bank is groot en valt daarom ook direct op. Het kopen van een nieuw bankstel is een belangrijke keus. Ga voor een mooie moderne bank en maak jouw woonkamer helemaal compleet. Onze moderne banken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Ontdek ze allemaal!

Een modern bankstel kopen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je moderne banken van merken als Henders & Hazel, Xooon, House of Dutchz en IN.House. Verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen. Een modern interieur herkennen we vaak aan de strakke lijnen, eenvoud en hedendaagse materialen. Vaak oogt een modern huis erg ruimtelijk, doordat er veel gebruik wordt gemaakt van de kleur wit, strakke lijnen en weinig meubelen. Dankzij het neutrale kleurenpalet van een modern interieur, kun je met een moderne bankstel alle kanten uit. Ga voor een mooie felle kleur of juist voor een prachtige pastelkleur. Onze moderne banken zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en daarnaast ook in verschillende materialen. Wil je graag een stoffen bank of juist een leren bank? Beide materialen hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Zo heeft een stoffen bank een warme uitstraling en voelt het lekker zacht aan. Een leren bank heeft daarentegen een wat koelere uitstraling, maar gaat wel erg lang mee. Het is wel belangrijk dat je jouw nieuwe bank goed onderhoud. Op onze onderhoudspagina’s van stoffen meubelen en leren meubelen leggen we kort uit hoe je jouw nieuwe bank het beste kan onderhouden. Mocht je hierover meer willen weten en ben je nieuwsgierig naar onze collectie moderne banken? Aarzel niet en kom eens bij ons langs. In onze grote showroom kun je al onze meubelen bekijken en daarnaast krijg je deskundig advies en uitleg van onze medewerkers.

Moderne hoekbanken

Naast onze moderne bankstellen hebben we ook mooie hoekbanken. We bieden een ruim aanbod moderne hoekbanken aan in diverse kleuren. Daarnaast zijn de meeste hoekbanken verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een hoekbank met een longchair, ottomane of met een relaxfunctie. Daarnaast kun je ook kiezen uit diverse pootjes, zowel bij onze banken als hoekbanken. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden! Naast onze moderne hoekbanken hebben we natuurlijk nog veel meer hoekbanken in diverse stijlen, van klassiek tot industrieel. Kies uiteindelijk een hoekbank dat bij jou en jouw interieur past.

Een goedkoop modern bankstel

Wil je een nieuwe bank, maar liever niet al te veel geld uitgeven? Houd onze aanbiedingen dan goed in de gaten. Regelmatig zijn onze banken / hoekbanken in de aanbieding. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen in de Löwik outlet. Hierin staan diverse showroommodellen die voor een scherpe prijs worden verkocht. Wees er snel bij, want onze showroommodellen gaan hard! Moderne bank

Alle categorieën