Moderne hoekbanken

Wil iets moderns toevoegen aan jouw woonkamer of juist de moderne uitstraling nog meer versterken? Ga voor een moderne hoekbank. In onze collectie vind je moderne hoekbanken in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoekbank met een longchair of ottomane. Ontdek onze hoekbankbanken van onder andere merken als Baenks, Feelings, IN.House, Moome & Xooon.

Een moderne hoekbank kopen

Een modern interieur herken je vaak aan strakke lijnen, lichte kleurstellingen, eenvoud en aan de minimalistische inrichting. Er wordt gebruik gemaakt van materialen als chroom, rvs, glas, kunststof en leer. Daarnaast zie je in een modern interieur voornamelijk de basiskleuren zwart en wit. Voor een mooi contrast voegt men vaak een felle accentkleur toe. Om jouw moderne woonkamer helemaal compleet te maken, kun je een mooie strakke hoekbank toevoegen. Wanneer je van plan bent om een moderne hoekbank te kopen, bekijk dan eerst hoeveel ruimte je hebt en hoe groot de hoekbank maximaal mag zijn. Een te grote of een te kleine hoekbank doet namelijk afbreuk aan de ruimte. In ons assortiment vind je moderne hoekbanken in diverse formaten, zodat er altijd wel een hoekbank is die past in jouw woonkamer. Daarnaast zijn onze moderne hoekbanken verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je graag een echte eyecather in jouw woonkamer? Ga voor een mooie opvallende kleur, zoals rood of blauw. Wanneer je het liever iets rustiger wil houden, dan kun je het beste voor een neutrale kleur gaan. Een populaire kleur onder de moderne banken is voornamelijk grijs. Grijs is makkelijk te combineren en raak je niet snel op uitgekeken. Neem snel een kijkje tussen onze grijze hoekbanken.

Een stoffen hoekbank of leren hoekbank

Waar veel mensen over twijfelen is de keuze tussen stof of leer. Beide materialen hebben elk hun eigen voor-en nadelen. Zo voelt een stoffen hoekbank lekker zacht aan en geeft het jouw woonkamer een warme uitstraling. Een leren hoekbank voelt daarentegen een stuk koeler aan en geeft jouw woonkamer een luxe uitstraling. Een voordeel van een leren hoekbank is dat leer langer meegaat dan stof. Daarnaast zijn vlekken op een stoffen hoekbank moeilijker te verwijderen dan op een leren hoekbank. Wil je graag meer weten over de voor- en nadelen van de verschillende materialen? Kom eens bij ons langs. Onze medewerkers vertellen jou hier graag meer over. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt bij het kopen van een moderne hoekbank.

Onderhoud van een moderne hoekbank

Voor welk materiaal je ook kiest, jouw moderne hoekbank heeft wel onderhoud nodig. Hoe je jouw moderne bank het beste kan onderhouden, is afhankelijk van het soort materiaal. Op onze onderhoudspagina’s vertellen we jou precies hoe je een stoffen of leren bank moet onderhouden. Zo kun jij lekker lang genieten van jouw moderne hoekbank. Moderne hoekbank

Alle categorieën