3-zits hoekbanken

Hoekbanken zijn verkrijgbaar in veel verschillende opstellingen. Zo heb je ook de 3 zits hoekbank. 3-zitshoekbanken bestaan uit een 3-zits aan de ene kant met een longchair of ottomane aan de andere kant. Bij Löwik kun je terecht voor een ruime collectie 3 zits hoekbanken van de beste merken als Baenks, IN.House, Feelings en Het Anker.

Hoekbank 3 zits met ottomane of longchair?

De opstelling van een hoekbank kun je zelf bepalen. Veel van onze banken zijn er in verschillende opstellingen en afmetingen. Heb je een vrij kleine woonruimte, dan is een hoekbank 2 zits of 2,5 zits misschien een betere oplossing. Heb je de ruimte en voldoende zitplekken nodig? Dan is een hoekbank 4 zits misschien wat voor jou! Een hoekbank 3 zits bestaat vaak uit een 3 zits met arm aan de ene kant en een ottomane of longchair aan de andere kant. Afhankelijk van jouw ruimte kun je zelf bepalen of je de ottomane of longchair voorstaand links of rechts wilt. Wil je een hoekbank zonder loungeplekken? Je kunt ook kiezen voor een 3 – hoek – 3 met aan beide kanten een armleuning. Hierdoor creëer je zes volwaardige zitplaatsen, handig voor een groot gezin of wanneer je regelmatig vrienden of familie over de vloer hebt.

Verschil tussen een ottomane en longchair

Wanneer je een hoekbank 3-zits wilt aanschaffen is het goed om te bepalen of je een 3-zits met ottomane of een 3-zits met longchair wilt. Het verschil tussen beide is dat een longchair korter is en tevens geen rugleuning heeft. Een longchair is eigenlijk een verlengde zit waar jij aan het eind van de dag heerlijk je benen omhoog kan leggen. Een longchair heeft ook gewoon een armleuning aan de zijkant van de kant. Een ottomane heeft dit niet. Bij een ottomane gaat de rugleuning door, waardoor er nog een extra zitplek ontstaat. Een ottomane heeft vaak nog een klein eiland aan het eind.

Hoekbank 3-zits in jouw favoriete woonstijl

Naast de praktische kant van een hoekbank is het natuurlijk ook belangrijk dat jouw nieuwe 3 zits hoekbank past in jouw interieur. Ga je voor een landelijk hoekbank met losse kussens en een linnen of katoenen stof, of toch liever een industriële bank of moderne hoekbank 3-zits in leer? Bij ons vind je een ruime collectie 3 zits hoekbanken in vele uitvoeringen, woonstijlen en materialen. Vind je het lastig om te bepalen wat de beste opstelling voor jouw hoekbank is of welke stijl en materiaal het beste bij jouw interieur en levensstijl past? Onze interieuradviseurs staan voor je klaar om jou een persoonlijk en vrijblijvend interieuradvies te geven! 3 zits hoekbanken