Light & Living

Light & Living is een merk met passie voor verlichting en interieur. Vanuit de ontwikkeling van unieke lampenkappen heeft het merk zich uitgebreid met woonaccessoires en (klein)meubelen. Met hun inspirerende collectie, decoratieve verlichting en woonaccessoires voor elk budget is Light & Living een merk om niet over te slaan! Je koopt de mooiste lampen en meubilair online of breng een bezoekje aan onze showroom in Vriezenveen.

4 producten gevonden

Passie voor verlichting en interieur

Light & Living bestaat al ruim 40 jaar en is ontstaan in een kleine fabriekshal met het maken van unieke lampenkappen. Al snel werd het uitgebreid met lampen zodat er een totaal verlichtingsconcept aangeboden kon worden. Deze passie voor verlichting heeft geresulteerd in de uitbreiding met woonaccessoires en (klein)meubelen waardoor er voor ieder wat wils te vinden is.

 

A world of inspiration

Light & Living staat voor het bereikbaar maken van een inspirerende collectie, decoratieve verlichting en woonaccessoires met een eerlijke prijs voor een brede doelgroep. Ze reizen de wereld af op zoek naar inspiratie en de mooiste verlichting en woondecoratie waardoor unieke producten worden ontwikkeld. Geïnspireerd door de wereld om hen heen gaan ze op zoek naar dat ene speciale artikel.