Eetkamer hoekbanken

Ben jij op zoek naar een mooie eetbank hoek voor jouw eethoek? Bij Lowik Wonen & Slapen vind je een uitgebreid assortiment eetbanken en eetkamer hoekbanken. Een hoek eetbank is perfect voor een gezellige eethoek, wanneer je bijvoorbeeld een groot gezin hebt. De eetbank kan in de ruimte geplaatst worden of tegen de muur in de hoek.

Een gezellige hoek met eetbank

Een eetbank aan jouw eettafel vervangt een deel van de eetkamerstoelen. Wanneer je een gezellig hoek wilt creëren kun je er ook voor kiezen om een eetkamer hoekbank te plaatsen aan één kant van de tafel. Een eetbank hoek is hetzelfde als een normale eetkamerbank, alleen nu loop de bank door de hoek om. Hierdoor heb je aan één kant een hoek met een extra zitplek aan de kopse kant.

Eetkamer hoekbanken in verschillende stijlen

Onze eetkamer hoekbanken zijn verkrijgbaar in vele woonstijlen. Afhankelijk van de rest van jouw interieur kun je jouw eetbank hierop aansluiten. Je kan ook een statement maken door verschillende stijlen te combineren. Zo kan een modern vormgegeven hoek eetbank heel mooi staan bij een vintage eetkamertafel. Bij ons vind je eetkamer hoekbanken en eetbanken in alle stijlen: van modern naar klassiek en industrieel naar landelijk. Wat jouw smaak en stijl ook is, wij hebben het in huis! Onze collectie eetkamer hoekbanken vind je natuurlijk online, maar wij raden aan om een langs te komen in de showroom. Hier kun je de banken namelijk goed testen, stoffen ervaren en verschillende zitcomforts uitproberen.

Opties van een hoek eetbank

Net als bij eetkamertafels kun je onze eetkamer hoekbanken ook in verschillende afmetingen krijgen. Het is daarbij belangrijk dat je niet een te groot model of een te klein model aanschaft. Ben je van plan om een nieuwe hoek eetbank aan te schaffen bij jouw huidige eetkamertafel? Meet die dan eerst goed op. Kijk ook naar de positie van de tafelpoten. Een eetbank hoek kun je namelijk niet eenvoudig verschuiven. Het is dus belangrijk dat je er achterweg kunt schuiven. Daarbij is een tafelpoot dat in de weg zit niet heel erg handig. Bepaal daarom voor jezelf of de bank moet eindigen voor de poot of dat je de bank wat verder naar achter zet, zodat je geen last hebt van de tafelpoot.

Hoge rug of een lage rug?

Bij verschillende stijlen en modellen komen ook verschillende uitvoeringen in rug hoogte. De één heeft een hele hoge rug dat boven je hoofd uit komt en de ander heeft dezelfde rug hoogte als de gemiddelde eetkamerstoelen. Wanneer je de bank in een hoek tegen de muur plaatst, is een dichte en hoge rug erg mooi. Plaats je de bank in de ruimte, dan kun je de bank wellicht wat meer open houden. Natuurlijk is het comfort in de rug ook belangrijk. Onze medewerkers kunnen jou hier verder in adviseren!< /p>

Eetkamer hoekbank kopen

Bij Lowik Wonen & Slapen kun je terecht voor de mooiste eetkamer hoekbanken. Natuurlijk in verschillende stijlen, maar ook heb je een ruime keuze in diverse stoffen en leersoorten. Zo kun jij jouw eetbank hoek zelf samenstellen en persoonlijk maken. Ieder merk heeft wel een eigen stijl en om jou een zo’n breed en gevarieerd mogelijk aanbod te bieden werken we samen met vele merken als Eleonora, Feelings, Xooon, Henders & Hazel , maar ook Richmond en Profijt Meubel. Niet alleen bieden wij het grootste assortiment van Oost-Nederland, maar ook nog eens de laagste prijs garantie. Dus kom eens langs voor wooninspiratie en vrijblijvend advies! Complete eetkamer inrichten? Bekijk online onze eetkamertafels en eetkamerstoelen welke je kunt combineren met jouw eetkamer hoekbank!

Eetkamer hoekbanken