Slaapbank hoekbanken

Ben je op zoek naar een hoekbank met slaapfunctie? Bij Löwik Wonen & Slapen hebben we een ruim assortiment in slaapbank hoekbanken van merken als Henders & Hazel en Furninova. Of je nu op zoek bent naar een U-bank of een bank met longchair, wij hebben vele hoekbanken met slaapfunctie in verschillende woonstijlen, van modern of eigentijds tot industrieel en landelijk.

Waarom een hoekbank slaapbank?

Met een hoekbank slaapbank lever je niet in op comfort. Onze hoekbanken met slaapfunctie hebben een fijn zitcomfort en zijn van topkwaliteit. Heb je ruimte nodig voor vrienden of familie die blijven slapen, vanaf nu geen probleem meer! Binnen een handomdraai heb jij jouw hoekbank omgetoverd tot een slaapbank. Onze slaapbanken hebben namelijk een handig systeem waardoor je de slaapfunctie eenvoudig in en uit kunt klappen. Ben je uitgeslapen? Dan klap je het bed eenvoudig weer in tot een bank. Vele slaapbanken hebben ook hebben ook handige opbergmogelijkheden, zo berg je jouw dekens en kussens eenvoudig op onder de bank en haal je die weer tevoorschijn wanneer dit nodig is.

Opstellingen

Een hoekbank met slaapfunctie is verkrijgbaar in verschillende opstellingen en afmetingen. Zo heb je een hoekbank met longchair die je op kunt toveren tot een twijfelaar / tweepersoons bed. Daarnaast het je ook U-opstellingen. Het voordeel daarvan is dat deze banken vaak in de lengte langer zijn. Daardoor heb je alle ruimte om languit te liggen. Natuurlijk kun je de bank uitklappen om op te slapen, maar je kunt de functie ook gebruiken om te relaxen. Heb jij nou ook een groot gezin of een grote vriendengroep en is het altijd ‘vechten’ voor de loungeplekken? Met een hoekbank slaapbank creëer je eenvoudig voor iedereen een loungeplek!

Slaapbank als vervanging voor je bed

Bespaar tijd, geld en vooral ruimte met een hoekbank met slaapfunctie. Wanneer je een hoekbank slaapbank hebt van goed kwaliteit, met koudschuim en een goede vering, kun je de bank ook dagelijks als bed gebruiken. Handig wanneer je een studio hebt of een kamer! Zo hou je enorm veel ruimte over in je woonkamer. Je hebt toch een mooie en comfortabele bank om op te zitten, en binnen een handomdraai heb jij in de avond je bed uitgeklapt! Wanneer je een hoekbank met slaapfunctie koopt, hoef je natuurlijk ook geen bed meer aan te schaffen. Scheelt weer geld. Het beste van alles is dat je met een slaapbank hoekbank veel meer leefruimte overhoud, vooral prettig wanneer je op kamers woont of in een studio.

Is een hoekbank met slaapfunctie wel stijlvol?

Zeker! Een hoekbank met slaapfunctie ziet er niet anders uit dan een normale hoekbank. Een volwaardig bank met een verborgen extraatje. Onze slaapbank hoekbanken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van modern tot landelijk. Je kunt ze natuurlijk ook in verschillende typen leer en soorten stof in de kleur die past bij jouw interieur! Vind je het lastig om te bepalen welk model het beste in jouw interieur past? Onze interieuradviseurs adviseren je graag. slaapbank hoekbanken

Alle categorieën