Moome

Moome staat voor compact en betaalbaar hedendaags design en biedt naast kwalitatief hoogwaardige designmeubelen ook interieuraccessoires. Moome meubelen richt zich met name op een ieder die geen concessies wil doen in het interieur en gaat voor hoge kwaliteit, eigenzinnig maar tijdloos design. Bewonder de collectie bij ons in de showroom!

11 producten gevonden

Het designlabel Moome

Moome is een Belgisch designlabel dat is ontstaan uit de samenwerking tussen design meubelfabrikant INDERA en het creatieve bureau Mooz. Voor de schitterende collectie meubels en accessoires wordt enkel gewerkt met getalenteerde ontwerpers uit binnen- en buitenland, waarbij zowel gevestigde namen als jong talent werken aan een prachtige collectie meubels, verlichting en accessoires. In de fabriek van Moome, gevestigd in België, gebruiken ervaren meubelmakers alleen de beste materialen. Er bestaan geen compromissen op het gebied van comfort en kwaliteit.

De complete meubelcollectie van Moome bij Löwik Wonen & Slapen!

Je kunt nu de meubelcollectie van Moome ervaren in onze showroom, maar ook eenvoudig online bestellen. De collectie bestaat uit een aantal unieke ontwerpen banken, fauteuils, wandmeubels en -rekken, stoelen en tafels. Bekijk ook de unieke set design verlichting en woonaccessoires.

Banken en hoekbanken van Moome met een uitzonderlijk zitcomfort

De zitmeubels van Moome staan bekend om het strakke design met een ongeëvenaard zitcomfort. De banken zijn stuk voor stuk ontworpen door gepassioneerde topontwerpers. Dit zie je terug in de prachtige, unieke, maar minimalistische ontwerpen. Het biedt het gewenst comfort, met de klasse en kwaliteit die je mag verwachten van designbanken. Zo heeft de bekende ontwerper Hans Daalder van Nederlandse bodem de LEX bank ontworpen. Door het eenvoudige ontwerp en het smalle onderstel lijkt de bank als het ware te zweven. Zo heeft iedere bank of fauteuil zijn eigen unieke ontwerp en functionaliteit. Zoals de VIC van Studio Segers, met een speelse twist creëer je in een handomdraai een comfortabele lounge.

Functionaliteit, comfort en design

De meubels van Moome zijn gericht op functionaliteit, met een verbluffend comfort en prachtige designs. Sprekende kleuren, prachtige materialen en unieke vormen. Zo is het ontwerp van de fauteuil FLO van ontwerper Tessa Lauwaert tot stand gekomen met de natuur als inspiratie. De fauteuil heeft de vorm van een vlinder en de verschillende lagen doen denken aan zachte bloemblaadjes. Het geeft een ultiem comfort, een fauteuil waar je heerlijk in weg kunt zakken met een fijn boek.

Van modulaire bijzettafels tot slimme opbergers

Naast de collectie banken, stoelen en fauteuils, bevat de collectie Moome ook een aantal prachtige designs tafels en kasten. Van een slank en efficiënt bureau met slim verwerkte opbergruimte tot aan een wandrek van staal, waarmee je jouw mooiste items tentoongesteld kunnen worden. De roomdivider / wandrek FRAMES van Gerard de Hoop is een uniek ontwerp. Met het open frame van slanke minimalistische lijnen van staal, kun je een grote kamer opdelen in verschillende ruimtes zonder het zicht te blokkeren. Hierdoor behoud je de openheid van de ruimte.

Ervaar de Moome-collectie!

Wil jij dat ultieme zitcomfort en de unieke designmeubelen van Moome graag zelf ervaren? Kom dan langs bij ons in de showroom. Bij Löwik Wonen & Slapen kun je de Moome collectie ontdekken in de winkel in Vriezenveen, maar ook online bestellen!

Moome design meubelen