Longchair

Een longchair is aan het einde van de dag heerlijk om op neer te strijken. De ultieme loungeplek. Ben je op zoek naar een hoekbank met longchair? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruime collectie hoekbanken met longchairs. In verschillende stijlen, van design tot stoer en robuust. Kom langs, ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden!

2 producten gevonden

Longchair banken

Je vind bij ons zowel online als in de winkel vele longchair banken van topmerken als Henders & Hazel, Xooon, Baenks, Pronto Wonen, House of Dutch en meer! Bij het uitzoeken van een longchair of bank is niet alleen het design belangrijk, maar ook het zitcomfort. Daarom hebben wij een ruim assortiment longchairs, met verschillende comforts. Wil je liever een zacht comfort of ga je voor een meer actieve zit? Onze zitspecialisten helpen jou graag mee in de zoektocht naar de perfecte bank. Kom gerust eens langs in de winkel en ervaar het zelf.

Elementenbank op maat met longchair

Ontwerp jouw elementenbank met longchair geheel op maat. Met verschillende elementen stel jij jouw bank samen, zodat het perfect aansluit op jouw interieur en behoeften. Heb jij de indeling gevonden die perfect past bij jouw woonruimte? Kies dan uit vele kleuren stof en leder. Wil je de longchair los in de ruimte zetten als lounge? Bekijk dan onze modulaire banken. Deze elementen kun je blijven verschuiven en herindelen, omdat ze niet gekoppeld worden aan andere elementen en volledig worden gestoffeerd.

Wat is het verschil tussen een longchair en een ottomane?

Hoekbanken, elementen banken of modulaire banken komen in verschillende opstellingen. Vaak kun je deze banken compleet naar eigen wens samenstellen vanuit verschillende onderdelen. De loungeplekken worden vaak gecreëerd door een longchair of ottomane aan de opstelling toe te voegen. Er ontstaat nog wel eens verwarring tussen deze twee delen. Wat is nou precies het verschil tussen een longchair en ottomane? Het verschil zit hem in de rug en de lengte. Een longchair heeft namelijk geen rugleuning die de hoek om gaat, dat heeft een ottomane wel. Een longchair sluit af met een armleuning. Hierdoor is het eigenlijk alleen een zitplek met een extra lengte waar je lekker je benen omhoog kan leggen. Een ottomane heeft een daadwerkelijke hoek en doordat de rugleuning wordt doorgetrokken heb je nog een extra zitplek. Bij een ottomane blijft het uiteinde wel open, waardoor je als er niemand zit je hier ook heerlijk de benen omhoog kunt leggen. In een U-vorm hoekbank worden vaak beide elementen gebruikt.

Hoekbank met longchair tekst