Elementen bank

Met een elementen bank ben jij vrij om jouw zithoek te bepalen en te veranderen. Je bepaald zelf de kleur leer of stof en je zit nooit vast aan een bepaalde opstelling. Doordat je ieder element los van elkaar kunt verplaatsen, ben je vrij om de dynamiek van jouw zithoek te veranderen. Kom langs in de winkel of bekijk de collectie online.

16 producten gevonden

Wat is een elementenbank?

Er ontstaat nog wel eens verwarring over elementen banken. Een elementenbank is eigenlijk een bank met losse elementen. Veel van onze hoekbanken zijn ook samen te stellen uit verschillende elementen, maar worden als één vast model gemaakt. Je kunt de opstelling van de bank daarna dus niet meer veranderen. Een elementen bank – wordt ook wel een modulaire bank genoemd – bestaat uit bank elementen die los van elkaar in de ruimte kunnen worden geplaatst. Deze elementen zijn volledig gestoffeerd, waardoor je een 1-zits element in een hoekopstelling kunt plaatsen, maar ook los als fauteuil in de ruimte. Zo blijf je flexibel in de opstelling. Handig wanneer je bijvoorbeeld een feestje hebt en verschillende zithoekjes wilt creëren.

Elementen hoekbank

Met losse elementen kun je de zithoek creëren die bij jou past. Denk aan verschillende losse zitjes, maar ook een hoekbank met losse elementen. Een modulaire hoekbank kun je zo groot maken als dat je wilt. Zo heb je keuze uit vele elementen zoals een 1-zits, 1,5 zits, 3-zits, maar ook een hoek element, longchair of ottomane. Met deze elementen puzzel je als het ware een hoekbank van elementen. Wil je de opstelling veranderen? Geen probleem!

Stylen van jouw modulaire bank

Veel modulaire banken zien er vrij kolossaal uit, vooral in een kleineren ruimte. Wil je een wat meer luchtigere uitstraling, kies dan voor een modulaire bank met hoge pootjes. Doordat de bank van de grond komt, geeft dit veel meer een gevoel van ruimte. Daarnaast kun je jouw modulaire hoekbank geheel naar wens laten stofferen. Je hebt keuze uit verschillende soort en stoffen en leersoorten en vele kleuren. Wil je een meer speels effect? Kies dan voor elementen in verschillende kleuren. Je kunt denken aan verschillende tinten in dezelfde kleurfamilie of ga voor twee contrasterende kleuren waarbij je één of twee elementen in een andere kleur en/of materiaal kiest. Wil je veel mogelijkheid om te veranderen in opstelling? Kies dan een modulaire hoekbank met verschillende soorten elementen.

Elementen bank bij Löwik Wonen & Slapen

Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht voor een ruim assortiment banken, hoekbanken en elementen banken. Ontdek de collecties modulaire banken van topmerken als Henders & Hazel, Xooon, Baenks en Furninova online of kom langs in de winkel. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de perfecte match elementen bank voor jouw interieur.

Modulaire banken