Ottomane

Ben jij op zoek naar een bank met ottomane? Bij Löwik Wonen & Slapen ben je aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie hoekbanken die je geheel naar wens kunt samenstellen. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren in stijl en comfort, daarom hebben wij een diverse collectie samengesteld. Bekijk online ons aanbod en ervaar de verschillende zitcomforts in de winkel.

5 producten gevonden

Hoekbank met ottomane

Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht voor een ruim assortiment hoekbanken, waaronder ook hoekbanken met ottomane. De meeste hoekbanken kun je helemaal zelf samenstellen met verschillende elementen. Hierdoor ben je vrij om een opstelling te ontwerpen dat volledig matcht met jouw woonruimte. Vind je het lastig om een goede indeling te vinden in jouw woonruimte? Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste opstelling.

Onze merken en de verschillende stijlen

Wij vinden het belangrijk dat je een bank met ottomane vindt dat niet alleen past bij jouw stijl, maar dat ook goed zit en past bij jouw budget. Daarom hebben wij een breed assortiment van verschillende topmerken als Furninova, House of Dutch, Feelings, Henders & Hazel, Baenks, Profijt Meubel. Ga jij voor een stoere loungebank met een zacht comfort of liever een design bank met actieve zit? Het is allemaal mogelijk. Ontdek onze collectie online of kom langs in onze winkel. Met ruim 40.000 m2 wooninspiratie slaag jij gegarandeerd.

Ottomane of longchair?

Een hoekbank met een fijne loungeplek – ook wel een loungebank genoemd – heeft vaak een ottomane of longchair. Daarnaast is het ook mogelijk om een U-hoekbank samen te stellen, waar vaak zowel de longchair als de ottomane worden toegepast. Maar waar kies je nou voor? Een ottomane is samengesteld uit een hoek en daaraan een lounge met rugleuning. De ottomane eindigt open met een eiland. Het voordeel hiervan is dat een extra volwaardige zitplek hebt, omdat de lounge een rugleuning heeft. Bij een longchair is dit niet zo. Deze bestaat uit een extra lang zitgedeelte waar je heerlijk op kunt loungen. Maar dit onderdeel heeft geen rugleuning waardoor het praktisch gezien niet altijd even handig is.

Hoekbank met ottomane