Eastborn voorjaarsvoordeel boxspring

Slaap als een roosje…

Van vrijdag 29 maart tot en met woensdag 22 mei profiteer je van ruim €300,- voorjaarsvoordeel bij aanschaf van een complete Eastborn boxspringcombinatie. En dat niet alleen, je ontvangt naast het voordeel nu tijdelijk ook een Bloomon giftcard voor 2 Bloomon Original boeketten t.w.v. €65,-. Ben je benieuwd of het Twentse vakmanschap vertaald in een van de stijlvolle en ongekend comfortabele boxsprings van Eastborn een aanwinst kan zijn voor jouw slaapkamer? Laat je gedurende de actieperiode adviseren door de slaapexperts van Löwik Wonen & Slapen en kom proefliggen op een van boxsprings uit de Eastborn collectie!

Bloomon Eastborn actie

+ Bloomon Giftcard t.w.v. 65,-

Naast het voorjaarsvoordeel op een boxspring van Eastborn, ontvang je nu tijdelijk ook een Bloomon giftcard voor 2 Bloomon Original boeketten t.w.v. €65,-.

Eastborn Forward boxspring in stof aubergine 093

Eastborn boxsprings & matrassen collectie

Puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959. Eastborn is born in the east. De boxsprings en matrassen van Eastborn worden met de Twentse aandacht voor vakmanschap én kwaliteit vervaardigd in Vroomshoop. De boxsprings en matrassen van Eastborn worden voortdurend getest aan de hoge eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid die Eastborn stelt, zodat de vertrouwde kwaliteit van Eastborn gegarandeerd blijft. Dit doet Eastborn vanuit een passie voor de perfecte nachtrust. Eastborn wil dat jij elke dag uitgerust opstaat zodat jij vol energie aan de uitdagingen van de nieuwe dag kunt beginnen! Ontdek de gehele collectie bij Löwik Wonen & Slapen!

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig van 29 maart t/m 22 mei 2024
  • De actie is geldig op alle complete boxspringsets van Eastborn
  • De actie is alleen geldig in de showroom
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
  • De actie is niet geldig op reeds gedane aankopen
  • De actie geldt niet op showroommodellen en reeds afgeprijsde artikelen
  • Vraag de verkoopadviseurs in de winkel naar alle actievoorwaarden
  • Onder voorbehoud van wijzigingen