Eenpersoons ledikanten

Ben jij op zoek naar een eenpersoons ledikant? Bij Löwik Wonen & Slapen ben je aan het goede adres! We hebben een ruim assortiment eenpersoons ledikanten in onze collectie van verschillende merken als Furninova, Auping en Tempur. Vele ledikanten die je in onze showroom ziet, kunnen ook als een eenpersoons ledikant.

1 product gevonden

Constructie ledikant eenpersoons

Een ledikant eenpersoons bestaan uit een bedframe van hout of metaal, vaak op poten. Het is alleen de constructie. Je kunt dus zelf bepalen wat voor lattenbodem en matras je hier in wilt. In het frame wordt een lattenbodem of een spiraalbodem geplaatst waar het matras op komt te liggen. Een ledikant heeft veel opties, zo kun je bij diverse ledikanten het hoofdbord aanpassen naar eigen smaak en kan het ledikant in een andere kleur of stoffering. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze beddenspecialisten kunnen je alles vertellen over de collectie en jou adviseren. Ook zijn er vaak bijpassende nachtkastjes mogelijk. Een eenpersoons ledikant heeft doorgaans de afmeting 90 x 200 cm. Een 80 x 200 en 120 x 200 cm kunnen ook gerekend worden onder een eenpersoons ledikant. De 120cm wordt vaak gekozen, omdat dit net wat meer ruimte en comfort geeft.

Materialen en mogelijkheden van eenpersoons ledikanten

Een ledikant is verkrijgbaar in vele diverse stijlen. Houd je van een minimalistisch en strak design of van een meer romantische sfeer? Wij hebben het ideale ledikant voor jou. Een ledikant is vaak van hout gemaakt, omdat dit een makkelijk te bewerken materiaal is. Daarnaast zijn er ook eenpersoons ledikanten gemaakt van aluminium of metaal. Deze krijgen dan vaak een poedercoating voor een kleur die stijlvast is. Een eenpersoons ledikant is daarnaast ook mogelijk met een elektrisch verstelbare lattenbodem, wat zorgt voor extra comfort.

Bij een ledikant is het belangrijk dat je een matras en bedbodem kiest die bij jou passen. In het geval van een ledikant voor één persoon, komt hier een matras van 90 x 200 cm in te liggen. Je hebt hiervoor diverse soorten matrassen, zoals een zacht en mee vormend traagschuim matras wat ideaal is voor zijslapers. Daarnaast heb je ook een pocketveringmatras, waarbij de rug goed wordt ondersteund en goed ventileert door de open constructie. Wil je meer weten over onze matrassen? Bekijk hier de collectie online of laat je adviseren door onze slaapexperts in de winkel!

Eenpersoons ledikant goedkoop

Op zoek naar een goedkoop ledikant? Een goed bed hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Belangrijk is dat het bed goed is afgestemd op jouw manier van liggen, je bouw en andere voorkeuren. Het matras is hierin bepalend. Natuurlijk hebben we vaak leuke aanbiedingen op onze ledikanten en je vind ook goedkope eenpersoons ledikanten in onze outlet. Dit zijn vaak showroommodellen die uit de collectie gaan en voor een scherpe prijs worden verkocht!

eenpersoons ledikant