Houten ledikanten

Op zoek naar een houten ledikant? Bij Löwik Wonen & Slapen ben je aan het juiste adres. In ons assortiment vind je houten ledikanten in diverse stijlen. Een houten ledikant heeft een natuurlijk en rustige uitstraling. Daarnaast zijn ze ook erg makkelijk te combineren. Bekijk onze collectie online of kom langs in onze showroom.

Een houten ledikant kopen

Een ledikant is een bed constructie waar we een lattenbodem en matras in plaatsen. Met deze twee onderdelen (matras en de lattenbodem) bepaal jij jouw slaapcomfort. In ons assortiment vind je ledikanten van diverse soorten hout of houtfineer, bijvoorbeeld een grenen ledikant of een eiken ledikant. Grenenhout is een duurzaam naaldhoutsoort. Het heeft een fijne nerf en wisselende kleurschakeringen. Grenenhout is niet het sterkste houtsoort, maar heeft wel een hele warme uitstraling. Eikenhout daarentegen is een stuk steviger en wordt door zijn sterke eigenschappen veel gebruikt voor het maken van meubels. Daarnaast heeft het hout een authentiek karakter door de noesten en structuur verschillen. Beide houtsoorten kunnen afgewerkt worden met diverse laklagen. In ons assortiment vind je ook ledikanten van beukenhout. Ook dit is een sterk en hard houtsoort dat makkelijk te bewerken is. In vergelijking met eikenhout heeft beukenhout veel minder noesten. Omdat massief hout vrij prijzig en zwaar is, zijn er ook houten ledikanten met een houten fineer. Vaak bestaat het frame dan vaak uit MDF met een houten fineer. Onze houten ledikanten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel eenpersoons als tweepersoons bedden. Slaap je alleen en wil je lekker veel ruimte hebben? Ga voor een twijfelaar met de afmetingen 140 x 200 cm. Slaap je met jouw partner en hebben jullie een voorkeur voor een groot bed? Ga dan voor bedden van 180 of 200 cm breed. De lengte van het bed hangt vooral af van de lichaamslengtes van jou en jouw partner. Vaak raden wij aan om een bed te kopen dat 20 cm langer is dan de lengte van het lichaam. Wil je meer weten over de verschillende houtsoorten of de verschillende afmetingen? Kom eens bij ons langs in Vriezenveen. Onze slaapexperts helpen jou graag!

Diverse stijlen houten ledikanten

Naast het formaat en comfort vinden we de uitstraling ook erg belangrijk. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je houten ledikanten in diverse stijlen, bijvoorbeeld klassiek, modern of industrieel. Zo hebben we stoere houten bedden met metalen accenten. Ideaal om jouw slaapkamer een robuuste uitstraling te geven. Wil je liever met een ledikant wat rust creëert in jouw slaapkamer? Ga voor een ledikant met een landelijke look. Kies uiteindelijk een bed wat past bij jou en jouw interieur. Inspiratie opdoen? Kom eens langs op onze slaapafdeling en bekijk onze volledige beddencollectie. Ook staan onze slaapexpert klaar voor een vrijblijvend advies. Houten ledikant