Katoenen dekbedden

Toe aan een nieuw dekbed? Wij bieden een ruime collectie dekbedden aan, waaronder katoenen dekbedden. Katoenen dekbedden zijn ideaal voor mensen die het ’s nachts snel warm hebben, want ze hebben een goede vochtregulatie. Daarnaast gaan ze ook erg lang mee. Bekijk onze collectie dekbedden online of kom langs in onze winkel in Vriezenveen.

Een katoenen dekbed kopen

In ons assortiment vind je diverse soorten dekbedden, bijvoorbeeld een katoenen dekbed, wollen dekbed en donzen dekbed. Katoen is een natuurlijk product, afkomstig van de katoenplant. Een katoenen dekbed voelt soepel aan en ventileert goed. Daarnaast is het dekbed volledig wasbaar. Zo kun je lekker lang genieten van een fris dekbed. Een katoenen dekbed is zwaarder dan een donzen dekbed en lichter dan een wollen dekbed. Het is wel het goedkoopste dekbed van deze drie varianten. Welk dekbed het beste bij jou past is afhankelijk van jouw slaapwensen. Heb jij het ’s nachts snel warm? Ga voor een dekbed die goed ventileert en niet warm en plakkerig aanvoelt. Zo hebben wollen dekbedden een goede vocht- en temperatuurregulatie. Last van een huisstofmijtallergie? Kies een dekbed dat in de wasmachine kan, bijvoorbeeld een synthetisch dekbed. Het dekbed kan op hoge temperatuur gewassen worden. Wil je meer weten over de verschillende soorten dekbedden? Kom eens bij ons langs! Op onze slaapafdeling kun je alle dekbedden bekijken en krijg je daarnaast deskundig advies van onze slaapspecialisten.

Diverse dekbedden

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je diverse dekbedden in allerlei formaten. We hebben eenpersoons dekbedden en tweepersoons dekbedden, maar ook katoenen dekbedden voor twijfelaars. Daarnaast zijn de katoenen dekbedden ook nog verschillend in uitvoering. Zo heb je een winterdekbed, zomerdekbed en een 4-seizoenen dekbed. Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen die van elkaar kan afhalen. De twee delen samen zorgen ervoor dat je het lekker warm hebt in de winter en in de zomer kun je er één deel afhalen. Handig toch?

Een dekbed aanschaffen

Wanneer je een katoenen dekbed of een ander dekbed gaat aanschaffen, is het handig om met een aantal punten rekening te houden. Denk bijvoorbeeld na over of je jouw dekbed wilt wassen. Sommige dekbedden kunnen namelijk niet gewassen worden en sommige wel. En wil je een zwaar dekbed of juist een licht dekbed? Hoe zwaar een dekbed aanvoelt, hangt vooral af van de soort vulling. De zwaarte is een kwestie van gevoel, maar de meeste mensen vinden een zwaarder dekbed prettiger slapen. Let op: een zwaar dekbed hoeft niet altijd warmer te zijn dan een licht dekbed. Tot slot kunnen sommige dekbedden behandeld worden om huismijt te voorkomen. Ideaal voor mensen die een allergie hebben. Twijfel je te veel over welk dekbed je het beste kan kiezen? Laat je vrijblijvend adviseren door onze slaapexperts. Zo weet je zeker dat je een dekbed koopt dat past bij jou. Katoenen dekbed

Alle categorieën