Witte ledikanten

Na een drukke dag is het belangrijk dat je ’s nachts goed slaapt. Een comfortabel bed kan jou daar goed bij helpen. Een goede nachtrust zorgt er namelijk voor dat je elke ochtend weer fris aan een nieuwe dag begint. Maak jouw slaapkamer compleet met een wit ledikant. Bekijk onze wit ledikanten online of kom langs in de winkel.

Een wit ledikant kopen

In ons assortiment vind je diverse ledikanten wit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en stijlen. We hebben eenpersoons ledikanten en tweepersoons ledikanten wit. Wil je samen met jouw partner alle ruimte hebben, zodat je ’s nachts niet uit bed wordt gedrukt? Ga voor een ruim tweepersoons ledikant van 180 cm breed. De lengte van het bed hangt af van jouw lichaamslengte. Wil je zeker weten dat het bed groot genoeg is? Ga voor een ledikant dat 20cm langer is dan jouw eigen lichaamslengte. Naast de verschillende formaten zijn onze ledikanten wit verkrijgbaar in diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout, aluminium, kunstleder of stof. Onze houten ledikanten zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten. Ze hebben een warme en rustige uitstraling. Aluminium heeft daarentegen een koele, maar stoere uitstraling. Het is een licht materiaal dat erg duurzaam is. Daarnaast is het ook super milieuvriendelijk, want het is recyclebaar materiaal. Wil je een ledikant wit met een luxe uitstraling? Ga voor een ledikant van kunstleder. Het heeft de look en feel van echt leder, maar is een stuk goedkoper. Kunstleder is wel minder duurzaam dan hout en aluminium en is daarnaast ook wat gevoeliger voor slijtage. Tot slot kun je voor een gestoffeerd ledikant wit gaan. Stof voelt lekker zacht aan en heeft een warme uitstraling. Nadeel van een gestoffeerd bed is dat het gevoeliger is voor vlekken. Je kunt jouw stoffen bekleding van tevoren wel impregneren, waardoor vlekken makkelijker te verwijderen zijn. Wil je meer weten over de verschillende materialen? Kom eens bij ons langs. Je kunt al onze ledikanten wit bekijken en daarnaast geven onze slaapexperts jou de nodige informatie.

Wit ledikant in diverse stijlen

Een ledikant neemt vaak veel ruimte in beslag en bepaalt daardoor voor een groot deel de uitstraling van jouw slaapkamer. Kies daarom een bed die voldoet aan jouw slaapwensen en past bij jouw slaapkamer interieur. Heb je moderne slaapkamer? Ga voor een aluminium bed met een ranke belijning van het merk Auping. Auping staat garant voor kwaliteit en comfort. De bedden van Auping worden met veel zorg gemaakt. Wil je jouw slaapkamer een landelijke uitstraling geven? Ga voor wit gestoffeerd bed met een capitonneerd hoofdbord en houten poten. Maak jouw slaapkamer helemaal compleet met landelijke nachtkastjes. Weet je niet zo goed voor welk wit ledikant je moet gaan? Onze slaapexperts helpen jou graag met de zoektocht naar het perfecte bed. Daarnaast kijken ze samen met jou zorgvuldig naar welk matras het beste bij jou past. Wit ledikant

Alle categorieën