Gestoffeerde ledikanten

Op zoek naar een nieuw ledikant? We hebben een ruim assortiment ledikanten, waaronder gestoffeerde ledikanten. Een gestoffeerd ledikant geeft een warme en zachte uitstraling aan jouw slaapkamer. Bekijk ons assortiment ledikanten in verschillende stijlen online of kom langs in de winkel. Onze slaapexperts helpen je graag bij het vinden van het perfecte ledikant voor jou!

Het comfort van een ledikant

Een gestoffeerd ledikant is in de basis alleen een bed ombouw. Daarbij kies je zelf een passend bedbodem, matras en beddengoed. Het matras is een belangrijk onderdeel van de ledikant, want dit bepaalt jouw comfort. Om een goed matras te vinden dat past bij jouw slaapgewoonten, wensen en postuur is het goed om bij ons in de winkel matrassen te testen. Laat je vrijblijvend adviseren door onze slaapexperts. Het bedbodem is ook zeker niet onbelangrijk. De juiste bedbodem voor jou geeft de gewenste ondersteuning.

Afmetingen van een gestoffeerd ledikant

Wanneer jij een nieuw ledikant aan wilt schaffen, is het belangrijk dat je een formaat kiest dat past bij jouw woonsituatie en wensen. Zo zijn er eenpersoons, twijfelaar en tweepersoons ledikanten, in verschillende formaten. Een eenpersoons ledikant wordt vaak in een formaat van 90×200 cm gekocht, maar je hebt ook kleinere formaten: 80×200 cm en 70×200 cm. De smallere ledikanten zijn vooral geschikt voor kinderen die overgaan van een kinderbed naar een volwassen bed. Natuurlijk heb je ook een tweepersoons ledikant. Een 180×200 cm is het meest gebruikelijke tweepersoons formaat. Je hebt dan met zijn tweeën alle ruimte om je nog een keer om te draaien. Daarnaast heb je ook keuze uit een kleiner formaat van 160×200 cm of een kingsize van 200×200 cm. Ook kun je kiezen voor een twijfelaar. Een twijfelaar biedt de ruimte om alleen breeduit te liggen, maar biedt ook voldoende ruimte om met zijn tweeën in te slapen. Ideaal voor wanneer je niet genoeg ruimte hebt in jouw slaapkamer voor een tweepersoons gestoffeerd ledikant.

Lengtematen

Niet alleen de breedtemaat is belangrijk, maar ook de lengtemaat. Een gestoffeerd ledikant is standaard 200 cm lang, maar is ook verkrijgbaar in de lengtematen 210 en 220 cm. Om te bepalen wat de ideale lengtemaat voor jou is, tel je 20 cm bij je eigen lengte op. Dus stel je bent 1.90 meter, dan is een ledikant met een lengtemaat van 210 cm voor jou comfortabel. Zo word je ‘s nachts ook niet wakker van koude voeten en word je uitgerust wakker.

Gestoffeerd ledikant in verschillende stijlen

We snappen dat niet alleen het comfort, maar ook de stijl van jouw gestoffeerde bed belangrijk is. Daarom hebben we een ruim assortiment boxsprings en bedden in verschillende stijlen. Heb je liever een gestoffeerd ledikant in een moderne sfeer van het merk Auping of ga jij voor een klassiek ledikant met een gecapitonneerd hoofdbord? Materiaal maakt ook veel verschil, daarom heb je bij veel ledikanten de keuze uit verschillende materialen: van een mooie kwalitatief geweven stof tot aan een stoere vintage lederlook of zelfs echt leder. Bekijk onze collectie online of kom langs in onze winkel in Vriezenveen. Gestoffeerd ledikant  

Alle categorieën