Eenpersoons dekbedden

De keuze van een dekbed is zeer persoonlijk, iedereen heeft zijn of haar eigen slaapwensen. De één slaapt liever wat koeler en de ander slaapt liever warm onder een goed isolerend dekbed. Of je nu onder een wollen, donzen, synthetisch of een 4-seizoenen dekbed wil slapen, bij Löwik Wonen & Slapen vind je perfecte eenpersoons dekbedden.

Een eenpersoons dekbed kopen

Een dekbed is een belangrijke aanschaf. Het dekbed gaat tenslotte lang mee en moet goed aansluiten bij jouw slaapwensen. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je verschillende dekbedden van merken zoals Tempur, Avek, Comfort Suite, Auping en Ducky Dons. De eenpersoons dekbedden zijn allemaal verschillend in materiaal en vulling. Zo vind je bij Löwik Wonen & Slapen luchtige dekbedden voor de warme zomermaanden, maar ook warme dekbedden voor de winterse nachten. Liever alles in één? Ga voor een vierseizoenen dekbed. Dit dekbed bestaat uit twee delen die gescheiden kunnen worden.

De vulling van een eenpersoons dekbed

Een nieuw eenpersoons dekbed aanschaffen is niet altijd een eenvoudige keuze. Het is belangrijk dat je een dekbed kiest met de juiste vulling die aansluit bij jou slaapwensen. In ons assortiment hebben we eenpersoons dekbedden met verschillende vullingen. Elke vulling heeft weer een andere eigenschap. Hieronder geven wij een korte uitleg over de verschillende vullingen. Dons: Ga voor een heerlijk luchtig donzen dekbed. Een donzen vulling van een dekbed bestaat uit veel pluizige donsveertjes. Niets houdt beter de warmte vast dan donzen veertjes. Ganzendons is pluiziger en dus warmer dan eenden dons. Naast dons kunnen er ook veertjes en breukdeeltjes in een dekbed zitten. Tot slot is de levensduur van dons erg lang, mits je het wel goed onderhoud. Wol: Ga voor een goed isolerend wollen dekbed. Wol heeft verende eigenschappen, neemt vocht op, heeft een hoge isolatiewaarde en is antibacterieel. De structuur van de wol heeft fijne eigenschappen voor een comfortabel, natuurlijk en warm dekbed. Een wollen dekbed heeft wel een aanzienlijk kortere levensduur dan een donzen dekbed. Synthetisch: Synthetische dekbedden zijn gemaakt van microvezels van polyester. Een groot voordeel is dat deze vulling zeer licht en zacht is. Daarnaast zijn deze dekbedden praktisch in gebruik, omdat ze eenvoudig thuis gewassen kunnen worden op 60 graden. Dit is prettig voor mensen met een allergie als astma, huisstofmijt en eczeem. Wil je meer informatie over de vulling van dekbedden? Kom gezellig bij ons langs in de winkel. Onze slaapexperts geven jou graag meer informatie en vrijblijvend advies. Zo weet je zeker dat je een eenpersoons dekbed koopt wat het beste bij jou past. eenpersoons dekbed

Alle categorieën