Eenpersoons dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken geven de slaapkamer sfeer en stijl. Het is niet alleen belangrijk dat het bedlinnen goed bij jouw slaapkamer past en een mooie sfeer geeft, maar het is ook belangrijk dat je een materiaal kiest dat bij jou en het seizoen past. Op zoek naar een eenpersoons dekbedovertrek? Kom eens langs in de winkel of shop online.

Formaat van een 1 persoons dekbedovertrek

Heb jij een eenpersoons bed met een breedte tussen de 70 en 100 cm? Dan heb jij een 1 persoons dekbed en 1 persoons dekbedovertrek nodig. De standaardmaat van een eenpersoons dekbedovertrek heeft het formaat van 140×200 cm. Wil je een extra lang dekbed en dekbedovertrek? Dan bieden wij ook dekbedovertrekken in 140×220 cm. Wanneer je 1.80 meter of langer bent, is het prettig om voor een lengtemaat van 220 cm te gaan. Heb je een ander formaat nodig? We hebben ook tweepersoons dekbedovertrekken van 200×200/220 cm, lits-jumeaux beddengoed van 240×200/220 cm en extra lits-jumueax dekbedovertrekken van 260×200/220cm. Onze dekbedovertrekken zijn van topmerken als Beddinghouse, Damai en Cinderella.

Verschillende stijlen eenpersoons dekbedovertrek

Iedere slaapkamer heeft weer een geheel andere stijl en sfeer. De een vindt het prettig om de slaapkamer sereen en rustig te houden en de ander vindt het fijn om er een gezellig nestje van te maken. Daarom hebben wij vele stijlen en designs eenpersoons dekbedovertrekken. Zo bieden wij dekbedovertrekken volgens de laatste trends, dekbedovertrekken met verschillende prints, maar ook egale en minimalistische eenpersoons dekbedovertrekken. Vind jij het lastig om een stijl te bepalen in jouw slaapkamer? Vraag onze medewerkers dan om advies. Onze interieuradviseurs kunnen jou ook helpen met het samenstellen van een plan!

Katoen of toch een flanellen dekbedovertrek 1 persoons?

Het materiaal van een dekbed en een dekbedovertrek is bepalend voor jouw slaapcomfort. Verschillende materialen hebben verschillende eigenschappen. Zo blijft het ene materiaal lekker koel en neemt het goed vocht op, terwijl het andere materiaal juist warm aanvoelt en warmte vasthoud, heerlijk voor in de koude wintermaanden. We lichten een aantal materialen kort toe. Wil je toch meer informatie over de verschillende materialen dekbedovertrek 1 persoons? Vraag gerust om advies aan onze slaapspecialisten.

1 persoons dekbedovertrekken  

Alle categorieën