Spiraalbodems

Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem het meest open structuur, waardoor hij extra goed ventileert. Een spiraalbodem heeft meer dan 10.000 ondersteuningspunten, zodat het lichaam gelijkmatig ondersteund wordt. De spiraalbodems zijn geschikt alle ledikanten en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ben je van plan om een bedbodem aan te schaffen? Onze medewerkers geven je graag een persoonlijk advies.

Een spiraalbodem kopen

De combinatie van een bedbodem met een matras bepalen het comfort van het bed. Een bedbodem is de basis en zorgt ervoor dat het matras goed tot zijn recht komt. De spiraalbodem, een vlechtwerk van stalen draden, heeft een fijne open structuur. Een spiraalbodem is voor 80 procent open, waardoor het een optimale ventilatie geeft van het matras. Daarnaast is een spiraalbedbodem erg duurzaam. De bodem wordt gemaakt van ijzersterk staal, waardoor jij er een leven lang op kan slapen. Een spiraalbodem is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, we lichten ze hieronder toe. Een vlakke spiraalbodem: Een vlakke spiraalbodem is een bedbodem dat niet versteld kan worden, een vast model waar de meeste mensen voor kiezen. De vlakke bodem is een dwarsgespannen spiraalbodem die zorgt voor een goede ondersteuning en ventilatie. Een hand-verstelbare spiraalbodem: Met een verstelbare bedbodem zit je in een handomdraai lekker rechtop in jouw bed. Ideaal om een film te kijken en een tijdschrift te lezen. De meeste verstelbare bedbodems hebben een rug- en voetendeel die met de hand versteld kunnen worden en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De 1-motorige spiraalbodem: Bij deze spiraalbodem is het rugdeel elektronisch te bedienen met behulp van een handset. Het voetendeel kan eenvoudig met de hand versteld worden. Door het ruime zitdeel van de spiraalbodem zit je altijd comfortabel en kan jouw matras zich goed vormen in verstelling. De 2-motorige spiraalbodem: Deze spiraalbodem is verkrijgbaar in twee modellen. Het eerste model is een spiraalbodem waarbij het rugdeel en het voetendeel elektronisch te bedienen zijn met behulp van een handset. Het tweede model heeft dezelfde eigenschappen, maar dan met een extra zitvlak, wat extra comfort geeft bij verstelling van de bodem. De 3-motorige spiraalbodem: Als laatste is er een comfortabele 3-motorige spiraalbodem. Deze spiraalbodem heeft zowel een rug-, voetendeel en hoofdsteun dat elektronisch te bedienen is met behulp van een handset. Al deze genoemde spiraalbodems zijn geschikt voor elk type ledikant en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het is heerlijk om in een verstelbaar bed te liggen. Met een verstelbaar rugdeel, voetendeel en hoofdsteun kun je comfortabel lezen, tv kijken of nog rustig het laatste nieuws op jouw tablet of laptop bekijken. Bij het verstellen van het voetendeel ontstaat er een knieknik waardoor je heerlijk in bed kunt zitten en ontspannen kunt genieten.

Tips voor het kopen van een bedbodem

Wanneer je een spiraalbodem of een andere bedbodem gaat kopen, houd dan rekening met de volgende tips. Allereerst moet je op de stevigheid van een bedbodem letten. Een bedbodem moet namelijk voldoende stevig zijn, maar daarnaast ook voldoende veerkrachtig zijn. Een bedbodem mag niet doorzakken. Daarnaast is de hoogte van een bedbodem belangrijk voor het in- en uitstappen. De beste hoogte is als de hoogte van het matras onder jouw knieholte uit komt als je op het bedrand zit. Tot slot zijn de ventilatie en duurzaamheid van een bedbodem belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. We raken veel vocht kwijt gedurende de nacht. Er moet dus voldoende mogelijkheid zijn om te ventileren. Een matras kan ventileren, maar een goede bedbodem kan deze ventilatie optimaliseren. Kies een bedbodem dat past bij jouw lichaam en slaapwensen. Bij Löwik Wonen & Slapen leveren wij bedbodems in verschillende maten. Jij en jouw partner kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een gemeenschappelijke bedbodem of twee aparte bedbodems. Het voordeel van de laatste keuze is dat beide bedbodems naar eigen wens aangepast kunnen worden. Zo krijg jijzelf de ondersteuning die je graag wenst. Op zoek naar een bedbodem voor jezelf of wil je meer informatie? Kom eens bij ons langs en laat je vrijblijvend adviseren door onze slaapexperts. Spiraalbodem

Alle categorieën