Ledikanten 120×200

Bij Löwik Wonen & Slapen kun je terecht voor een ruim assortiment ledikanten in diverse maten, stijlen en materialen. Ben je op zoek naar een twijfelaar ledikant? Dan is een ledikant 120×200 of 140×200 het juiste formaat voor jou! Bekijk onze complete collectie ledikanten 120×200 van merken als Auping, Comfort Suite en Tempur.

Wat is een ledikant 120×200

Een ledikant 120×200 heeft de afmeting van een twijfelaar. Een twijfelaar ledikant is een ledikant dat breder is dan een eenpersoonsbed, maar smaller dan een tweepersoonsbed. Een twijfelaar ledikant van 120×200 is perfect voor als je het heerlijk vindt om wat meer ruimte in bed te hebben. Slaap je samen met jouw partner? Dat is ook met een 120×200 mogelijk. Wil je samen voldoende ruimte, dan kun je ook kiezen voor een twijfelaar van 140×200.

Ruimte besparen met een ledikant 120×200

Wist je dat je ook veel ruimte kunt besparen met een twijfelaar ledikant? Een tweepersoonsbed is vrij groot en kan soms te groot zijn voor jouw slaapkamer. Met een twijfelaar ledikant 120×200 bespaar je ruimte in de slaapkamer en hou je rondom voldoende loopruimte. Tevens is een ledikant 120×200 comfortabel genoeg om met twee personen in te slapen.

Verschillende stijlen en materialen

Onze ledikanten zijn verkrijgbaar in verschillende woonstijlen en materialen. De twee meest voorkomende ledikanten zijn gemaakt van hout of afgewerkt met een houtfineer. Dit geeft een warme sfeer in ieder slaapkamer. Daarnaast hebben we ook gestoffeerde ledikanten in verschillende stijlen, van modern tot romantisch. Je kiest zelf het materiaal, bijvoorbeeld stof, kunstleer of leer. De verschillende stoffen en leersoorten zijn tevens verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zodat jij jouw ledikant 120×200 kunt stylen naar jouw persoonlijke smaak. Daarnaast hebben we ook moderne ledikanten van aluminium uit de collectie van Auping. Een duurzaam en lichtgewicht materiaal.

Opbouw ledikant

Een ledikant is een bedframe, waarbij jij vervolgens kiest welk type bedbodem en matras je erbij wilt om het bed compleet te maken. We hebben verschillende bedbodems. Bij de meeste bedden zie je een lattenbodem, maar je kunt ook kiezen voor een spiraalbodem van gevlochten metaaldraad of een schotelbodem met individueel schotels en ondersteunende zones. Iedere bedbodem heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Onze beddenspecialisten geven je graag persoonlijk advies over de beste combinatie van het type matras en bedbodem dat past bij jouw slaaphouding, postuur en wensen.

Ledikant 120×200 koop je bij Löwik Wonen & Slapen

Wil jij een nieuw ledikant 120×200 aanschaffen? Bekijk ons assortiment ledikanten in de winkel of online. Onze slaapspecialisten staan voor je klaar en geven je graag een vrijblijvend en persoonlijk advies. Wil je een ander formaat ledikant? Dat kan natuurlijk ook! De meeste ledikanten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. ledikanten 120x200

Alle categorieën