Eenpersoons boxsprings

Een eenpersoons boxspring is niet alleen een comfortabel bed, maar het creëert ook een luxe sfeer in jouw slaapkamer. Het is belangrijk dat een boxspring voldoet aan jouw slaapwensen. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je gegarandeerd jouw perfecte eenpersoons boxspring. Je hebt keuze uit verschillende topmerken, zoals Auping, Tempur, Caresse en Serta. Laat je vrijblijvend adviseren door onze slaapexperts.

Een 1 persoons boxspring kopen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim aanbod eenpersoons boxsprings. Je kunt samen met onze slaapexperts je eigen boxspring samenstellen. We hebben bedden met mooi gecapitonneerde hoofdborden, maar ook elektrische verstelbare boxsprings. DroomDomein heeft een uniek concept, waarbij je jouw boxspring van matras tot nachtkastje zelf kan samenstellen. Tijdens elke stap wordt je een ruime keuze aangeboden van modellen, maten, comfortmogelijkheden, kleuren en stijlen. Zo is er altijd een 1 persoons boxspring die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Een goede eenpersoons boxspring

Een bed is een belangrijke factor, want je moet goed slapen. Een eenpersoons boxspring ligt goed als het de contouren van het lichaam volgt. Daarnaast is het belangrijk dat we tegendruk krijgen om ons lichaam te ondersteunen. Een goede boxspring geeft een goede tegendruk in jouw rug en zorgt voor vering in jouw schouders en heupen. Een boxspring heeft een aantal voordelen. Een boxspring is over het algemeen hoger dan een ledikant met matras. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker in en uit kan stappen. Daarnaast heeft een boxspring goede ventilatie door de constructie en de opbouw van het matras. Een boxspring is eenvoudig naar jouw wensen samen te stellen door de ruime combinatiemogelijkheden in materiaal en kleur.

Verschillende maten, materialen en kleuren

Een eenpersoons boxspring is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. Zo heb je keuze uit verschillende breedtematen: 80 cm, 90 cm, 100 cm en 120cm. Wil je liever wat ruimer slapen? Dan kun je kiezen voor een twijfelaar boxspring met een breedte van 140 cm. De lengtematen waar je uit kunt kiezen zijn 200 cm, 210cm en 220 cm. Naast de maat, kun je zelf ook de kleur bepalen. De 1 persoons boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Zo weet je zeker dat jouw boxspring helemaal in je interieur past. Wil je liever geen stoffen boxspring, maar een materiaal wat makkelijker schoon te maken is? Een goed alternatief is een boxspring met lederlook bekleding.

Opbouw van een boxspring

Veel mensen weten eigenlijk niet hoe een boxspring is opgebouwd. Wij leggen het graag voor je uit. Het onderstel, de box, is de eerste laag van een boxspring en die zorgt voor comfort en ondersteuning. Bovenop het onderstel ligt een matras en een topper. Deze drie lagen samen zorgen ervoor dat het slaapsysteem een boxspring is. De boxspring matrassen zijn vaak gevuld met pocketvering. De topper die daar bovenop ligt is uitgevoerd met comfortschuim, maar is ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen. De pootjes en het onderstel bepalen de hoogte van een boxspring. Een boxspring is naast de eenpersoons uitvoering ook verkrijgbaar in een tweepersoons boxspring. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit een vlakke en een elektrische verstelbare boxspring. Een elektrische boxspring is verstelbaar met een afstandsbediening. Dit zorgt voor een hoog gebruiksgemak.

Een goedkope eenpersoons boxspring

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring? Houd dan onze aanbiedingen goed in de gaten. Wil je dat wij jou op de hoogte houden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen in onze outlet. Hier staan scherp afgeprijsde showroommodellen die ook nog eens direct leverbaar zijn. Je kunt ook een kijkje nemen in onze showroom in Vriezenveen. Onze slaapexperts helpen je graag met de zoektocht naar een perfecte eenpersoons boxspring.   eenpersoons boxspring