Cognac hoekbanken

Cognac hoekbanken zie je vaak terug in industriële en stoere interieurs. Het is een bank dat goed te combineren is met andere kleuren en geeft een warme uitstraling. Een cognac bank wordt vaak in leer, microvezel of kunstleder uitgevoerd. Dit geeft ook de ruwe en stoere uitstraling. Ben jij op zoek naar een cognac hoekbank? Bekijk de collectie online of kom langs in de showroom!

Hoekbank cognac kleur

Een hoekbank cognac kleur geeft veel warmte aan jouw interieur. Een cognac hoekbank heeft zo ook zijn charmes. Het heeft een stoere uitstraling, omdat het vaak wordt bekleed met leder en de cognac kleur wordt vaak verstrekt met contrasterende zwart metalen pootjes. Dit zorgt ervoor dat een cognac leren bank perfect in een industrieel of stoer interieur past.

Cognac kleur combineren in je interieur

Een hoekbank cognac kleur kun je ook goed combineren met andere kleuren. Een cognac hoekbank komt goed tot zijn recht in combinatie met lichte, neutrale kleuren. Wil je het wat meer pit geven? Voeg dan zwarte details toe. Mooie grote groene planten hier en daar doen ook veel wonderen. Cognac gaat ook goed samen met verschillende tinten blauw. Blauw is een vrij koele, maar ook modern en chique kleur. Door een cognac leren hoekbank toe te voegen aan dit interieur, voeg je warmte toe en ontstaat er een mooie balans. Tegenwoordig zien we dat een hoekbank in cognac leer ook veel wordt gecombineerd met donkergroen. Dit geeft een heel sfeervol en stoer geheel. Deze kleuren zie je vaak gecombineerd in een industrieel interieur.

Leren hoekbank cognac

Cognac hoekbanken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: stof, kunstleer en leer. In de stoffen uitvoering zie je dat er vaak microvezel stof wordt gebruikt. Onze favoriet is wel de leren hoekbank cognac. Leer komt voor in vele variaties, van een strak en glad leersoort, tot gewaxt leder of geruwd leder. Een open naad geeft ook een extra stoer effect. Hierbij staan de naden uit, waardoor je de achterkant van het onbewerkte leder ziet. Ieder leersoort heeft zo zijn eigen charmes. Ben jij op zoek naar een hoekbank cognac leer? Een hoekbank kan geleverd worden in diverse opstellingen. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een 2,5 zits met aan het einde een longchair of ottomane, waarmee je een fijne relaxplek creëert. Je kunt ook kiezen voor een volledige hoekbank met aan beide kanten zitplekken of een U-opstelling. De variaties van een hoekbank zijn heel divers en kunnen vaak volledig naar wens samengesteld worden.

Cognac hoekbank kopen

Wil jij een leren hoekbank cognac kopen? Bij Löwik Wonen & Slapen ben jij aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie cognac hoekbanken van merken als Pronto Wonen, Baenks en IN.House in verschillende stijlen en materialen. Jouw perfecte cognac hoekbank koop je online of kom langs in onze showroom! Cognac hoekbank

Alle categorieën