vtwonen

vtwonen staat bekend om hun woontijdschrift, maar heeft daarnaast ook een prachtige meubelcollectie. Typerend voor deze collectie is dat ze voornamelijk werken met rustige basiskleuren als zwart, wit, grijstinten en bruintinten. Met dit eenvoudige en rustige kleurenpalet passen de meubels en accessoires van vtwonen in vrijwel ieder interieur. Creëer een natuurlijk en gebalanceerd interieur of combineer het met een mooie accentkleur.

193 producten gevonden

Meubels en accessoires van het merk vtwonen

vtwonen heeft een uitgebreide collectie banken, stoelen, fauteuils, kasten, tafels en woonaccessoires. Kenmerkend aan de collectie van vtwonen is de combinatie van sfeer, functionaliteit en comfort met een bijzonder design. Tijdloze designs worden gecombineerd met de nieuwste trends op het gebied van wonen. De vtwonen collectie is een diverse collectie waarin je verschillende woonstijlen terug ziet komen: design, modern, industrieel, landelijk, maar ook basic en bohemian. Uiteraard wel met een typerende vtwonen karakter.

Mix basics met trends en kleurrijke eyecatchers

De vtwonen collectie heeft prachtige basics die je eenvoudig kunt mixen en matchen met echte eyecatchers. Een goede en rustige basis leent zich perfect om jouw eigen stijl of de mooiste trends van het seizoen toe te voegen. Voeg een mooie accentkleur toe met een kleurrijke fauteuil of sprekende woonaccessoires. Wees ook niet bang om verschillende stijlen te mixen, dit geeft een verrassend resultaat! Ontdek de collectie van vtwonen nu online bij Löwik Wonen en Slapen.

Comfort en design bij vtwonen

Niet alleen is vtwonen een bron van inspiratie met hun woonmagazine. De vtwonen collectie biedt jou ook alles om van jouw huis een echte thuis te maken. Denk aan een comfortabele bank met een elegant design bekleed met een fluweelzachte stof. Of ga je toch voor iets stoers? Combineer jouw favoriete bank of hoekbank van vtwonen met een uniek design fauteuil. Ga je voor een stoere look, dan heeft vtwonen een mooie collectie houten kasten met een ruwe afwerking of ga voor een industriële metalen ladekast.

Woonaccessoires en verlichting

Met de uitgebreide collectie woonaccessoires en verlichting maak je jouw interieur af. Niet alleen in goede verlichting functioneel, maar ook brengt het veel sfeer in huis. Met de juiste accessoires laat jij jouw eigen persoonlijk identeit stralen in jouw interieur en maak je het helemaal eigen. Groepeer jouw favoriete accessoires met persoonlijk items en foto’s en met een mooi groot vloerkleed groepeer jij jouw zithoek en ontstaat er een warme sfeer. Vergeet in jouw verlichtingsplan niet de kaarsen en waxinelichtjes. Naast sfeerlampen brengt dit ook extra warmte in jouw woonruimte.

Shop vtwonen bij Löwik Wonen en Slapen

Vanaf nu shop je jouw favoriete vtwonen meubels en accessoires eenvoudig online bij Löwik Wonen en Slapen. Combineer rustige basic items van vtwonen met de nieuwe trends van vtwonen of andere merken!

vtwonen bank