Furninova

Furninova is een Scandinavisch design merk, gevestigd in Zweden. Met hun eigen unieke ontwerpen en productie op locatie, wordt hoge kwaliteit gegarandeerd. Furninova werkt samen met befaamde designers, wat resulteert in een unieke en eigenzinnige meubelcollectie. Kom proefzitten en ervaar zelf de uitstraling, het zitcomfort en de schitterende afwerking van de Furninova meubelen!

155 producten gevonden

Furninova: 20 jaar ervaring in ontwerpen en duurzame productie

Furninova heeft een unieke collectie banken, modulaire banken, fauteuils, stoelen en bedden. Scandinavisch design met karakter, tot in de details uitgewerkt. Ruim 20 jaar ontwerpen en produceren zij zelf hun meubelcollectie in Europa. In samenwerking met creatieve topdesigners zetten zij een collectie neer dat niet alleen overtreft in design, maar ook in kwaliteit en duurzaamheid. De producten komen voort uit echt vakmanschap, wat een garantie is voor de hoge kwaliteit. Zo kun jij jarenlang genieten van de meubels. Dat is ook waar Furninova naar streeft: duurzaam leven betekent ook het voorkomen van verspilling. Niet alleen bij de eindgebruiker, maar al vanaf het begin aan de tekentafel. Duurzaam design en productie; van materiaalgebruik, productiemethodes tot aan de levering. Een geweldig design dat ook goed is voor het milieu. Dat vind je bij Furninova in Vriezenveen.

Een bank dat past bij jouw levensstijl en persoonlijkheid

Bij Furninova heb je de flexibiliteit om een bank van bijna elke grootte en vorm te ontwerpen of te kiezen. Een unieke 2,5 zits bank of toch een modulaire bank dat zich volledig aanpast aan jou? Een bank dat volledig bij jouw eigen persoonlijke levensstijl past. Niet alleen heb je keuze uit bijna 450 stoffen en leersoorten. De collectie banken omvat vele modellen en stijlen, waarvan velen geheel op maat ontworpen kunnen worden. Kies het model en het formaat dat bij je past. Van een design bank dat perfect past in het plaatje van een luxe loft in New York tot aan een comfortabele loungebank in een gemoderniseerde boerderij op het platteland. Een bank dat past bij jouw levensstijl en persoonlijkheid, waar je jarenlang van kunt genieten. Uiteraard met een geweldig zitcomfort! Dat is wat je vind in de banken collectie van Furninova. Ervaar het zelf in de sfeervolle showroom bij Löwik Wonen & Slapen.

Stijlvolle, eigenwijze en unieke ontwerpen van Furninova

Bij het Scandinavische designlabel Furninova kun je terecht voor een eigenzinnige collectie meubels, met unieke vormen en ontwerpen. Niet alleen banken, maar ook voor prachtige fauteuils, eetkamerstoelen en luxe bedden vind je in de collectie. Klassiek, retro, modern, design, eigentijd of landelijk. Wat jouw stijl ook is, bij Furninova kun je terecht voor een echte eyecatcher in jouw interieur! Wat dacht je van een comfortabele romantisch klassieke fauteuil met gecapitonneerde rug of een moderne fauteuil met een donker houten frame? Ontdek de fauteuils van Furninova en ervaar het voortreffelijke zitcomfort in onze showroom. Maar ook voor luxe bedden kun je hier terecht. Voel je als een koning(in) in je eigen slaapkamer, ontdek de collectie ledikanten van Furninova online!

Shop jouw Furninova meubelen bij Löwik Wonen & Slapen

Een zeer uitgebreid assortiment van de meest succesvolle modellen uit de collectie wordt gepresenteerd in een inspirerende omgeving. Ontdek en ervaar de unieke design en het geweldige zitcomfort in onze winkel of shop eenvoudig online!

Furninova zitmeubelen