Hoge dressoirs

Ben je op zoek naar een hoog dressoir? Dan ben je bij Löwik Wonen & Slapen aan het juiste adres. In ons assortiment vind je hoge dressoirs onder andere merken als Henders & Hazel, IN.House, Pronto Wonen & Feelings. Ontdek ons assortiment online of kom langs bij ons in de winkel in Vriezenveen. Voor welk hoog dressoir ga jij?

Een hoog dressoir kopen

Een hoog dressoir, ook wel dressette genoemd, is hoger dan een standaard dressoir. Een standaard dressoir heeft vaak een breedte tussen de 180 cm en 220 cm. De hoogte is gemiddeld rond de 90 cm. Een hoog dressoir wijkt hier vanaf en is vaak een stuk hoger. Een hoog dressoir is daarnaast iets smaller (±170 cm) dan een standaard dressoir. Heb je een kleine ruimte, dan kun je het beste kiezen voor een hoog dressoir die een stuk smaller is dan een standaard dressoir. Een hoog dressoir voegt net weer even iets anders toe dan een standaard dressoir en is te vergelijken met een ruime bergkast. Het geeft ook de nodige opbergruimte in een kleinere ruimte. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je hoge dressoirs in diverse stijlen, materialen en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een industrieel dressoir of een modern dressoir, bij Löwik Wonen & Slapen vind je het allemaal.

Verschillende soorten dressoirs

In ons assortiment vind je verschillende soorten dressoirs, van groot tot klein. Ook zijn ze leverbaar in verschillende uitvoeringen. De één heeft bijvoorbeeld open vakken in combinatie met deurtjes en de ander heeft open vakken in combinatie met lades. Je kunt natuurlijk ook voor een hoog dressoir gaan die een combinatie heeft van alle drie de mogelijkheden: deuren, lades en open vakken. Naast de verschillende maten en uitvoeringen zijn onze hoge dressoirs ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk aan verschillende houtsoorten, zoals acaciahout, eikenhout, MDF, Lamulux of hout gecombineerd met metaal. Deze combinatie zorgt voor een stoere look en past perfect in een industrieel interieur, maar kan ook in een modern en Scandinavisch interieur. Weet je niet zo goed welk dressoir het beste in jouw interieur past? Kom gerust een keer bij ons langs. Onze medewerkers helpen jou graag verder. Jij geeft je wensen en voorkeuren door en onze medewerkers gaan voor jou op zoek naar het perfecte dressoir. Daarnaast kunnen zij jou de nodige informatie geven over hoe jij jouw houten meubel het beste kan onderhouden.

Een sfeervol hoog dressoir

Heb je een hoog dressoir gekocht en wil je hier een echte sfeermaker van maken? Met onze woonaccessoires tover jij jouw hoge dressoir om tot een sfeervol dressoir. Mix & match trendy woonaccessoires met elkaar en creëer een speels effect. Om jouw dressoir compleet te maken kun je ook nog wat sfeerverlichting toevoegen. Bekijk ons aanbod verlichting online of kom sfeerproeven in onze winkel.
Hoog dressoir

Alle categorieën