Livingfurn

Livingfurn is al sinds 1998 gespecialiseerd in sfeervolle en trendvolgende teak meubelen voor binnen en buiten. Unieke en handgemaakte teakmeubelen en woonaccessoires met passie gemaakt voor een sfeervol ingericht interieur. Bewonder een groot deel van de collectie in onze showroom of bestel eenvoudig online! Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar en dus lekker snel in huis!

517 producten gevonden

Livingfurn collectie

Livingfurn heeft een ruime collectie met handgemaakte teakmeubelen. De stijlvolle collectie bestaat o.a. uit kasten, dressoirs, salontafels en bijzettafels. Veel meubels komen uit Azië en hebben een geheel eigen uitstraling. Dankzij eigen producties en nauwe samenwerking met fabrikanten, is Livingfurn betrokken bij ieder proces van productie tot levering. Hierdoor wordt een hoge kwaliteit gewaarborgd. De teak- en lifestylemeubels van Livingfurn bestaan uit meerdere collecties, zoals de eigenzinnige Brix meubels, het sfeervolle Lifestyle assortiment en de Basic collectie met tijdloze sfeermakers. Een groot deel van deze collecties kun je bij Löwik Wonen & Slapen in Vriezenveen bewonderen, maar de gehele collectie is eenvoudig online te bestellen.

Unieke en handgemaakte teakmeubelen

Livingfurn heeft een grote en sfeervolle collectie teak meubels. Dit is niet voor niets, teak is erg populair en heeft een warme uitstraling. Maar wat is teak eigenlijk en wat zijn de eigenschappen? Teak is een duurzame houtsoort, dit komt omdat het hout van zichzelf veel olie bevat. Daarnaast is teak ook makkelijk te bewerken, waardoor het heel geschikt is om meubels van te maken. Ook werkt het in vergelijking met andere houtsoorten niet veel, daardoor heb je ook weinig kans op scheurtjes in het hout op het moment dat de temperatuur in huis veranderd. Dit gebeurt wel eens wanneer je nieuwe meubels in huis zet, vooral wanneer de kachel hoog staat. Doordat het hout van zichzelf ook olie bevat, hoeft het niet bewerkt te worden met een afwerklaag. Daarnaast heeft Teak veel variatie in kleur, geen enkel stuk hout is hetzelfde. Omdat teak een bedreigd houtsoort is door overexploitatie, zie je dat er nu ook veel meubels worden gemaakt van houtsoorten met een vergelijkbare uitstraling zoals mangohout. Dit zie je ook in de collectie van Livingfurn.

Livingfurn: sfeervol en stoer

De collectie van Livingfurn bevat een diversiteit in woonstijlen. Ze volgen trends, maar hebben ook een serie tijdloze meubels voor ieder interieur. Tegenwoordig zie je veel houten meubels gecombineerd met metalen details. Bijvoorbeeld het frame, de poten, het onderstel en handgrepen. Teak en mangohout hebben een stoere, maar warme uitstraling. In de collectie van Livingfurn zie je dan ook veel houten meubels in combinatie met metalen details. Dit past perfect in de industriële woonstijl. Maar ook voor strakkere moderne designs kun je hier terecht. Om jouw interieur compleet te maken, vind je bij Livingfurn in Vriezenveen ook een ruim assortiment woonaccessoires, vloerkleden, wanddecoraties, bijzettafels en verlichting. Ontdek de complete collectie online of kom sfeerproeven bij ons in de showroom!

Livingfurn meubelen