Dressoirs

Het dressoir is niet meer weg te denken uit het interieur. Oorspronkelijk werden dressoirs in de middeleeuwen gebruikt voor het linnengoed, tafelgerei en werd er eten in bewaard. Tegenwoordig worden dressoirs voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze bieden een ruime opbergplaats en een groot oppervlak om jouw mooiste accessoires neer te zetten. Dressoirs zijn dus echte sfeermakers in het interieur.

799 producten gevonden

Een dressoir kopen

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je dressoir kasten van o.a. Feelings, Henders & Hazel, Xooon, IN.House, Ponto Wonen en Profijt meubel. Een dressoir is vaak een lage kast die ruimte biedt om jouw mooiste woonaccessoires te laten zien. Mix & match verschillende soorten accessoires en creëer een gezellige sfeer in jouw huis. Ze worden tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt als vervanger voor de tv-meubel. Een dressoir zien we voornamelijk in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je dressoirs in verschillende stijlen. Heb je een stoer en robuust interieur? Kies voor een stalen dressoir. Heb jij juist een landelijk interieur? Ga voor een houten dressoir met tijdloze accenten.

Dressoir kasten

Dressoirs zijn er in verschillende soorten en maten. In onze collectie vind je dressoirs met lades, kastjes en open vakken. Bij het kiezen van een dressoir kast is het belangrijk om rekening te houden met een aantal punten.

Woonstijlen

Iedereen heeft een eigen woonstijl en woonwensen. Het is belangrijk dat een dressoir goed aansluit bij jouw interieur, want het bepaalt voor een groot deel de sfeer. Ga van tevoren alvast op onderzoek uit en denk na over welk type stijl dressoir bij jouw interieur past.

Kleuren en materialen

Een dressoir moet goed aansluiten bij jouw interieur. Kleuren spelen daarbij een belangrijke rol. Dressoir kasten zijn vaak verkrijgbaar in verschillende varianten. Wil je een neutrale kast die minder opvalt of juist een echte eyecatcher die opvalt? Kies dan voor een dressoir met een bijzondere vorm of kleur.

Onderstel dressoir

Het onderstel van een dressoir is een belangrijk onderdeel. Als er een dressoir met lage poten staat, wordt het volume van het dressoir anders ervaren dan bij een dressoir met hoge poten of een dressoir die aan de wand hangt. Als er licht onder het dressoir door kan schijnen, dan voelt het alsof er meer ruimte in de kamer is. Een dressoir op poten of zelfs zwevend (bevestigd aan de muur) geeft niet alleen een ruimtelijk effect, maar je kunt er ook makkelijker onderdoor met de stofzuiger.

Dressoirs in verschillende afmetingen

Dressoirs zijn vaak in meerdere maten en dieptes verkrijgbaar. Denk na over wat er in de kast opgeborgen moet worden. Heb je veel apparatuur dat opgeborgen moet worden? Zorg ervoor dat de kast diep genoeg is. De uiteindelijke lengte van het dressoir kun je het beste bepalen naar aanleiding van de ruimte en jouw woonwensen. Een kleine kast valt in een grote ruimte weg en een groot dressoir trekt juist de aandacht. Om te bepalen of het dressoir groot genoeg is, kun je thuis het beste het formaat van de kast namaken met behulp van gevouwen kranten. Zo zie je makkelijker of het formaat te ruim of te smal is.

Een goedkoop dressoir kopen

Ben je op zoek naar een nieuw naar een goedkoop dressoir? Bij Löwik Wonen & Slapen hebben we een groot aanbod dressoirs, waaronder ook dressoirs met een lagere prijsklasse. Op onze website kun je door middel van een prijs filter jouw budget aangeven. Zit jouw perfecte dressoir er niet tussen? Bekijk dan onze outlet. Hierin staan scherp afgeprijsde showroommodellen die ook nog eens direct leverbaar zijn. Je kunt ook een kijkje nemen in onze showroom in Vriezenveen. Onze medewerken helpen jou graag met het uitzoeken van een dressoir die past bij jouw interieur.

Dressoir