Lage dressoirs

Ben jij op zoek naar een laag dressoir? Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruime collectie lage dressoirs van merken als Henders & Hazel, Xooon, Pronto Wonen en Feelings. Een laag dressoir is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen; van modern tot vintage en van landelijk tot industrieel. Ontdek de collectie online of kom langs in de winkel.

Verschillende soorten dressoirs

Dressoirs heb je in verschillende hoogtes. Een gemiddeld tot hoog dressoir zit op heuphoogte. Dit is rond de 90cm hoog. Ook zijn er andere varianten van een hoog dressoir, namelijk een highboard. Dit type dressoir kast is wat hoger en minder breed dan een standaard dressoir. Een laag dressoir is dus lager dan de heuphoogte en is een variant met een hoogte tussen een tv-meubel en een standaard dressoir. Dit wordt ook wel eens een tv-dressoir genoemd.

Voordelen van een laag dressoir

Een laag dressoir biedt meer opbergruimte dan een tv-meubel en geeft een ruimtelijk effect in de woonruimte. Je kunt een laag dressoir ook goed gebruiken als vervanging voor het tv-meubel. Dit is vooral ideaal wanneer je te weinig ruimte hebt voor zowel een dressoir als een tv-meubel in jouw woonruimte of wanneer je gewoonweg behoefte hebt aan meer opbergruimte. Hou er wel rekening mee dat een laag dressoir niet altijd open vakken heeft, zoals een tv-meubel. In veel gevallen is dit tegenwoordig ook niet meer nodig. Wil je een laag dressoir gebruiken als tv-meubel? Bedenk dat voor jezelf wat praktisch gezien het beste bij jou past.

Een handige opbergkast

Jouw collectie bordspellen, administratie, servies of andere spullen berg je eenvoudig op in een laag dressoir. Een laag dressoir heeft verschillende vakken met deuren en in veel gevallen ook lades. Dit zorgt ervoor dat je voldoende opbergruimte hebt voor al jouw spullen. Een laag dressoir is tevens in verschillende breedte maten verkrijgbaar. Bedenk goed hoeveel opbergruimte je nodig hebt en meet de ruimte in jouw woonkamer goed op. Belangrijk is dat je het juiste formaat kiest. Een klein laag dressoir op een lange wand valt bijvoorbeeld weg. Onze medewerkers adviseren je hier graag over!

Materialen laag dressoir

Een laag dressoir is verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Zo hebben we een ruime collectie houten dressoirs in diverse houtsoorten. Denk aan eikenhout, mangohout en teakhout. Wel een stoere industriële look? Kies dan voor een houten laag dressoir met metalen frame. Ga je voor een moderne uitstraling, dan hebben wij ook een ruim assortiment lage dressoirs met een strakke afwerking, van kunststof tot houten dressoirs met verschillende afwerkingen. Ga je voor een natuurlijke look? Kies dan voor een laag dressoir met onbewerkt hout of een natuurlijke matte afwerking. Kom gerust eens langs in onze winkel voor meer inspiratie en informatie over verschillende materialen, stijlen en afmetingen. Of shop eenvoudig online! Laag dressoir

Alle categorieën