Lits-jumeaux dekbedden

Ben jij op zoek naar een groot dekbed? Dan is een lits jumeaux dekbed wellicht wat voor jou! Lits jumeaux dekbedden hebben een afmeting van 240×200 of 240×220 wanneer je een langere lengtemaat nodig hebt. Onze dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en van diverse merken als Auping, Tempur, Avek, Ducky Dons en meer! Shop jouw dekbed online of kom langs in de winkel!

Afmeting van een lits jumeaux dekbed Heb jij een extra groot bed? Dan hoort daar ook een bijpassend groot dekbed bij. Hierbij heb je keuze uit een dekbed lits jumeaux of een lits jumeaux extra / XL. Een normale lits-jumeaux dekbed heeft een afmeting van 240×200 of een extra lengtemaat 240x220cm. Een lits-jumeaux extra breed (XL) heeft een afmeting van 260×200/220 cm. Om er zeker van te zijn dat je het juiste dekbed koopt hebben wij hieronder nog even de maten van bedden en bijbehorende dekbedden op een rijtje gezet: 1 persoons bed: 140×200/220 cm Twijfelaar bed: 160×200/220 cm 2 persoons bed: 200×200/220 cm Lits-jumeaux bed: 240×200/220 cm Lits-jumeaux XL bed: 260×200/200 cm

Extra lang dekbed

Wanneer je langer bent dan 1.80 meter dan is het fijn om een dekbed met extra lengtemaat aan te schaffen. Een dekbed dat jouw voeten niet voldoende bedekt is niet prettig, je krijg koude voeten en daardoor slaap je ook onrustiger. De vuistregel bij het aanschaffen van een bed of dekbed is dat je altijd 20 cm bij je eigen lengte op moet tellen. Ben je 1.90 meter dan is een bed van 210 cm lang voldoende. Een dekbed heeft naast de standaard lengtemaat van 200 cm een lengte van 220 cm en verder geen tussenmaten.

Materialen lits-jumeaux dekbedden

Dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, met ieder zo zijn eigenschappen. Er zijn vier verschillende soorten dekbedden: dons, katoen, synthetisch en wol. Lees eerst goed welke materialen er zijn en wat hun eigenschappen zijn, voordat je jouw nieuwe dekbed lits-jumeaux aanschaft. Je kunt je ook altijd vrijblijvend laten adviseren door onze slaapexperts!

Verschil tussen dons en wol

Een donzen dekbed voelt licht aan en is 100% natuurlijk, net als wol. Een wollen dekbed ligt in vergelijking met dons wel wat zwaarder op jouw lichaam. Een wollen dekbed bestaat uit schapenvacht. Door de krul in het wol heeft het een verend effect. Zelfs wanneer je op het dekbed zit, zal de krul weer terug veren in zijn oorspronkelijke vorm. Dons heeft dit niet. Dit zorgt ervoor dat een donzen dekbed op den duur platter kan worden. Zowel wol als dons heeft een goed vochtopnemend vermogen en ventileert goed.

Dekbed lits-jumeaux kopen

Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment dekbedden, waaronder het dekbed lits-jumeaux van 240×200 cm. Vraag gerust om advies van onze slaapexperts, zij geven je graag een persoonlijk en onafhankelijk advies. Bekijk het volledige assortiment lits jumeaux dekbedden online of kom langs in de winkel! Lits jumeaux dekbed