Auping

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een ruim aanbod boxsprings, ledikanten, matrassen, toppers en bedbodems van het Nederlandse merk Auping. Al meer dan 130 jaar worden de bedden en matrassen van Auping gemaakt met aandacht voor detail, milieu en de toekomst. Auping vindt het belangrijk dat iedereen goed uitrust, want een uitgeruste wereld is een betere wereld.

61 producten gevonden

Auping, met liefde

In een slaapkamer breng je veel tijd door. Je slaapt er niet alleen, je doet er nog zoveel meer! Je beleeft er mooie momenten, bedenkt nieuwe ideeën, blikt terug op kostbare herinneringen en je maakt plannen voor een succesvolle toekomst. Een plek waar jij je thuis voelt, waar zoveel gebeurt. Waar je wordt getroost, waar je het leven viert, waar je elkaar lief hebt en waar men zich met liefde laat verzorgen. Zo’n plek verdient aandacht. Auping probeert voor jou deze plek nog mooier te maken. Speciaal voor jou maken zij een Auping bed, met liefde.

Auping design

Een goed, fris en comfortabel bed is belangrijk. Auping wil samen met jou ervoor zorgen dat jij uitgerust wakker wordt. Ze proberen voor jou de meest comfortabele en frisse bedden te maken, want als je beter slaapt dan voel je je ook beter. Auping is herkenbaar aan de combinatie van kwalitatieve materialen. Voornamelijk hout, staal en andere kwalitatieve stoffen. De bedden van Auping hebben veelal een strak en modern design: horizontale lijnen en zachte afgeronde hoeken. Zo slaap je in een bed dat niet alleen lekker ligt, maar er ook nog eens goed uit ziet. De ontwerpen van Auping zijn eigentijds, tijdloos en stralen rust uit. Daarnaast zijn de bedden geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo kun je kiezen uit bijna 100 kleuren.

Auping ledikanten en boxsprings

De bedden en matrassen van Auping hebben een goede ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Daarnaast zijn sommige bedden verstelbaar, zowel handmatig als elektrisch. Alle producten van Auping worden door specialisten met kennis en aandacht geproduceerd. Ze worden op een duurzame wijze gemaakt. Zo is het Bed Essential van Auping het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Het bed is herbruikbaar en makkelijk te demonteren. Het Essential bed heeft minimalistische vormen en een modern Scandinavisch design. Bovendien is het aluminium frame verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en kun je kiezen uit een gelakt of gestoffeerd hoofdbord.

Het bed Essential is één van de populairste ledikanten van Auping. Een favoriet onder de boxsprings is de boxspring Original. De boxspring heeft een tijdloos design en een hoogwaardige afwerking. De boxspring lijkt te zweven, doordat de pootjes iets naar binnen zijn geplaatst. De Original boxspring is bij Löwik Wonen & Slapen verkrijgbaar in 89 verschillende stoffen. Zo stel jij je eigen boxspring geheel naar eigen wens samen. Daarnaast kun je samen met onze slaapexperts een goed matras en topper uitzoeken. Het bed, de matras en de topper moeten er samen voor zorgen dat jouw lichaam goed wordt ondersteund. Onze slaapexperts kijken samen met jou naar welk matras en topper het beste bij jouw lichaam passen. Vertrouw op een goede nachtrust, met Auping.

Ruim aanbod

Naast boxsprings en ledikanten vind je bij ons ook matrassen, toppers en bedbodems van Auping. Deze drie onderdelen bevorderen jouw nachtrust. Dankzij de kennis en ervaring van Auping ben je verzekerd van goede kwaliteit en kun je ’s nachts genieten van uitstekend comfort. In Deventer worden de matrassen van Auping met de hand gemaakt. Ze bieden goede ondersteuning en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Naast de matrassen worden hier ook alle boxsprings en bedden van Auping geproduceerd. Ga voor kwaliteit, ga voor Auping!
Auping merk