Silvana

Silvana begon ruim 35 jaar geleden met het ontwikkelen en produceren van hoofdkussens. Zij ontwikkelden het eerste innovatieve hoofdkussen op basis van wetenschappelijk onderzoek: het Silvana Support hoofdkussen met nekondersteuning. Ondertussen heeft Silvana het assortiment verder uitgebreid om aan de wensen van haar klanten te voldoen. Bekijk het volledige assortiment online of kom langs in onze winkel in Vriezenveen.

92 producten gevonden

Kwaliteit van eigen bodem

De hoofdkussens en dekbedden van Silvana worden enkel van hoogwaardige kwaliteit materialen gemaakt. Voor de kussens en dekbedden worden synthetische merkvezels gebruik voor een goede isolatie en vochtregulatie. Ook wordt er gebruik gemaakt van dons of een combinatie van dons en synthetische vezels. Het dons dat wordt gebruikt voor de kussens en dekbedden komt 100% van Nederlandse bodem, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Tevens dragen de producten het RDS certificaat, wat betekent dat het dons een bijproduct is van de voedingsindustrie en dat dwang voederen en levend plukken zijn uitgesloten.

Silvana Support hoofdkussens

Het Silvana Support kussen is het allereerste innovatieve – ergonomische – hoofdkussen en tot op de dag van vandaag nog steeds erg populair. Het hoofdkussen heeft een ingebouwde neksteun, voor een goede ondersteuning van de nek, schouders en het hoofd. De kussens zijn tevens in 6 hardheden te verkrijgen, van een comfortabele zachte kussen tot extra stevig. Zo is er voor iedere slaper een perfect hoofdkussen verkrijgbaar.

Silvana Support Royale hoofdkussens

De Silvana Support collectie is uitgebreid met een extra luxe collectie. De kussens zijn gevuld met de hoogwaardige Suprelle® Fushion vulling. Dit innovatieve materiaal bestaat uit 60% high-tech gerecyclede polyester vezels en 40% gerecycled dons. Een milieuvriendelijke mix, dat zorgt voor een kussen dat voor lange tijd zijn vorm behoudt, een verminderde warmteopbouw heeft en een verbeterde vochtafvoer. Ook dit kussen heeft, net als de Silvana Support, een neksteun van Talalay® latex.

Silvana Comfort hoofdkussens

Het Silvana Comfort hoofdkussen heeft dezelfde inkeping voor een optimale ondersteuning van schouders, nek en hoofd, maar heeft geen neksteun zoals de Support-collectie. Het kussen is gevuld met Quallofil®. Dit is een synthetisch vezelbolletje van hoge kwaliteit dat makkelijk is op te schudden. De vulling is verdeeld over drie vakken, waarbij het middenvak iets zachter is opgevuld dan de zijvakken. Dit zorgt voor een perfecte positie van het hoofd in iedere houding. Ook dit hoofdkussen in verkrijgbaar in 6 hardheden.

Silvana Special hoofdkussens

Deze collectie bevat een uitgebreid assortiment met diverse hoofdkussens. Zo bestaat de collectie uit anti-allergische kussens, diverse donzen hoofkussens, ondersteunen latex hoofdkussens, dooradembare kussens met een extra goede ventilatie en meer!

Silvana dekbedden

Naast hoofdkussens heeft Silvana ook mooie kwaliteit en luxe dekbedden in het assortiment. De collectie bestaat uit twee collecties: de Silvana Royale dekbedden en de Silvana Special dekbedden.

Silvana Royale

De Silvana Royale dekbedden collectie bevat zes donzen dekbedden in verschillende warmteklassen. Iedereen heeft andere behoeften als het gaat om de warmte van het dekbed, dit is niet alleen afhankelijk van het seizoen. Daarom heeft Silvana een collectie donzen dekbedden uitgebracht met 6 verschillende warmteklassen, zodat iedereen zijn ideale dekbed voor een goede nachtrust kan vinden.

Silvana Special

De Silvana Special dekbedden collectie bevat verschillende typen dekbedden, zodat alle behoeften worden voorzien. Het assortiment bestaat uit synthetische en donzen dekbedden, 4-seizoenen dekbedden, zomer- en winter dekbedden, anti-allergische dekbedden en climate control dekbedden.

Deskundig advies bij Löwik Wonen & Slapen

Heb jij behoefte aan een hoofdkussen en dekbed dat volledig is afgestemd op jouw lichaam, slaaphouding en behoeften? Kom dan eens langs in onze winkel. Onze slaapadviseurs geven jou aan de hand van deze factoren een deskundig advies. Zo krijg jij de beste nachtrust en kun je de dag weer uitgerust en met volle energie beginnen!

Silvana hoofdkussens en dekbedden