Avek

Al sinds 1927 maakt het familiebedrijf Avek in Friesland bedden op maat. Avek staat voor: Arbeid, Vleit en Kwaliteit. In Friesland worden nog steeds bedden en boxsprings op maat gemaakt, zodat jij dag in dag uit heerlijk uitgerust opstaat. Een bed of boxspring van Avek is van topkwaliteit, gemaakt door echte vakmensen.

5 producten gevonden

Avek bedden en boxspring op maat

Een goede nachtrust en de juiste ondersteuning is belangrijk, dat vinden ze bij Avek ook. Daarom kun je jouw Avek bed geheel op maat samenstellen. Zo heb je keuze uit verschillende hardheden, lengtematen en breedtematen. Wil je extra comfort? Kies dan een elektrisch verstelbaar bed, zodat je met de juiste ondersteuning nog fijn een boek kunt lezen voordat je gaat slapen. Ook biedt de collectie verschillende bedden en boxsprings in diverse designs, kleuren en stoffen, zodat jouw boxspring past bij jouw slaapkamer interieur en stijl.

Hoge kwaliteit en gedegen vakmanschap

Door drie generaties lange ervaring en ontwikkelingen kan Avek de hoge kwaliteit van hun bedden en boxspring waarborgen. De collectie wordt gemaakt met hoogwaardige kwaliteit materialen en bijna alles wordt in eigen fabriek gemaakt, door gedegen vakmanschap. Vervolgens gaan de bedden door strenge kwaliteitscontroles om kwaliteit te kunnen garanderen voor ieder bed.

Nederlands design

Alle ontwerpen komen van Nederlandse designers. Zo is er een samenwerking aangegaan met gerenommeerde designer Hans Daalder. Hij heeft zijn heldere en pure design stijl toegepast op de boxsprings Fier en Noflik. Prachtige designs met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.

Een comfortabel bed of boxspring van Avek

De bedden en boxsprings worden gemaakt van duurzame materialen, zodat je ervan verzekerd bent dat je er jarenlang van kunt genieten. Daarnaast zorgen ze ook voor boxsprings en matrassen met goede ventilerende eigenschappen, zodat vocht goed wordt afgevoerd en huisstofmijt geen kans krijgt. Naast bedden en boxsprings produceert Avek ook matrassen en bedbodems.

Matrassen en bedbodems van Avek

De matrassen hebben thermisch geharde pocketveringen en gaan jarenlang mee. Door een speciale warmtebehandeling keren de veren bij normale belasting in hun oorspronkelijke vorm terug, in plaats van te vervormen. Zo wordt je dag in dag uit heerlijk uitgerust en ontspannen wakker. Kom je erachter dat jouw nieuwe matras toch niet helemaal lekker ligt? Dan biedt Avek 60 dagen omruilgarantie en kun je het matras omruilen voor een harder of zachter exemplaar. De spiraalbodems uit de Avek collectie zijn erg duurzaam en veerkrachtig. In vergelijking met andere bedbodems hebben spiraalbodems ook de beste ventilatie. Dit komt door de zeer open structuur.

Ervaar de kwaliteit en comfort

Kom langs in onze winkel en ervaar de comfort en kwaliteit van Avek bij Löwik Wonen & Slapen! Benieuwd naar onze volledige collectie ledikanten en boxsprings van Avek? Bekijk de collectie online of kom eens langs in onze winkel!

Avek