Castella

Bij Castella staat het hoogste slaapcomfort voor de klant centraal. Om dit te garanderen worden alle dekbedden en hoofdkussens in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en toepassing van de nieuwste productietechnieken. Door enkel de meest hoogwaardige grondstoffen en materialen te gebruiken ben je verzekerd van een product dat optimaal slaapcomfort biedt en waar je lang van zult genieten.

96 producten gevonden

Productie op Nederlandse bodem

De productie van de producten van Castella vindt plaats in twee moderne fabrieken in Ermelo. Ducky Dons beschikt over eigen sorteermachines die het lichtere dons van de zwaarder veren scheiden. De restanten welke niet aan de kwaliteitseisen voldoen om verwerkt te worden in de producten, worden vermalen en gerecycled voor andere doeleinden. Door de aanwezigheid van een eigen moderne waterzuivering kan er gezorgd worden voor een milieuvriendelijk productieproces.

Verantwoord

De producten van Castella dragen alle denkbare keurmerken om de betrouwbaarheid van de kussens en dekbedden te verzekeren. Het Normite® label garandeert dat de donzen producten ook geschikt zijn voor mensen met huisstofmijt allergie. De vulmaterialen van de producten voldoen aan hygiënische eisen en zijn getest op op schadelijke stoffen wat garanties biedt op het gebied van gezondheid.