Ducky Dons

Bij Löwik Wonen & Slapen vind je de complete Ducky Dons collectie: hoge kwaliteit dekbedden en kussens. Van Ducky Dons kun je mooie kwaliteit verwachten, maar ook een duurzaam en verantwoord product. Dons geeft het gevoel van een luxe hotelbed en biedt jou een heerlijke nachtrust. Bekijk daarom alle producten online of kom eens langs in onze winkel.

76 producten gevonden

Expert en marktleider in dekbedden en kussens

Sinds 1967 – nog ver voordat er vraag was naar donzen dekbedden en kussens in Nederland – produceerde Ducky Dons al dekbedden en kussens. Eerst alleen voor het buitenland. Door de vele jaren ervaring hebben zij zich weten te ontwikkelen als marktleider op het gebied van dekbedden en kussens. Zij staan garant voor kwaliteit, comfort en vakmanschap. Het volledige proces is gericht op een duurzame en verantwoorde manier van produceren.

De Ducky Dons collectie

De collectie van Ducky Dons bestaat uit dekbedden en kussens. De mooie en kwalitatief hoogwaardige dekbedden zijn verkrijgbaar in diverse warmteklassen, zodat er voor iedereen en ieder seizoen een geschikt dekbed is. Natuurlijk ook verkrijgbaar in verschillende maten, zodat jij lekker kunt wegdromen onder jouw perfecte dekbed. De collectie omvat ook heerlijk zachte donzen kussens. Of je nu een hoog of laag kussen wil, een stevig of zacht kussen, je vind het in de collectie van Ducky Dons. Een ruime collectie met diverse modellen, zodat ook jij een hoofdkussen vindt die bij je past.

Typen dekbedden

Alle donzen dekbedden zijn RDS (Responsible Down Standard) gecertificeerd. Dit betekent dat de dons en de veren van ganzen en eenden niet levend geplukt worden en dat ze tevens niet onder dwang worden gevoerd. De dons en de veren die worden gebruikt in dekbedden en kussens zijn een bijproduct van de voedingsindustrie. Het keurmerk is te herkennen aan een RDS keurmerk label. Binnen de collectie van Ducky Dons vind je verschillende typen dekbedden, met ieder hun eigenschappen:

  • D’orveige: Een luxe en comfortabel Ducky Dons dekbed gevuld met 100% nieuwe witte Europese eendendons klasse 1. Het dekbed is daardoor licht en goed isolerend. Het tijk is gemaakt van fijne percal katoen met een soft finish.
  • Duvet Doré Platinum: Met 100% Mazurische ganzendons en een tijk van soepel satijn-katoen, behoort dit dekbed tot de top van het dekbedden segment.
  • Capella: Het dekbed is gevuld met 15% eendendons en 85% eendenveertjes. Hierdoor voelt het dekbed wat zwaarder aan, voor de liefhebbers. Het tijk is gemaakt van fijn katoen met een soft finish.
  • Nordic: Een 4-seizoenendekbed van Ducky Dons met 90% nieuwe witte Europese eendendons klasse 1. Een heerlijk dekbed voor ieder seizoen. Met een tijk van fijn percal katoen met een soft finish.
  • Taurus: Het is een comfortabel dekbed gevuld met 90% Europese ganzendons en 10% ganzenveertjes. Met een tijk van fijn katoen met een witte bies.

Alle dekbedden van Ducky Dons zijn tevens geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie en hebben hier ook een Nomite label. Met het Downafresh hygiëne label wordt er tevens gegarandeerd dat het dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd volgens de strengste Europese kwaliteitseisen.

Silvana hoofdkussens

Ducky Dons is zowel een producent naam als een productnaam. Dit betekent dat Ducky Dons (de producten) naast de Ducky Dons dekbedden ook andere collecties heeft. Zo hebben zij als producent ook de Silvana Support collectie: een collectie nek-ondersteunende hoofdkussens. Deze collectie is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten.

Ducky Dons