Leren loveseats

Heerlijk uitgebreid zitten in een leren loveseat! Een loveseat is eigenlijk een 1,5 zits. Net wat meer ruimte dan een normale fauteuil of een knusse twee zits. Een leren loveseat is perfect om lekker in weg te zakken met een fijn boek of voor de tv. Ontdek onze leren loveseats online of in de winkel!

De perfecte match

Een loveseat is dus wat breder dan een fauteuil. Een loveseat is vaak rond de 100 tot 125 cm breed. Wil je graag een leren loveseat dat matcht met de bank? Dat kan! Bij veel van onze banken is er ook een loveseat verkrijgbaar. Hierdoor ontstaat er een mooie eenheid in de zithoek. Je kunt er dan ook voor kiezen om de loveseat in een andere kleur of een andere stof te nemen. Zo blijft er wel een eenheid omdat het eenzelfde model is, maar creëer je wel contrast. Dit geeft een speels en sfeervol effect. Een loveseat leent zich ook perfect voor een aparte zithoek, waar jij je even kunt terugtrekken met een goed boek en een glas wijn.

Leren loveseats in verschillende stijlen

Onze loveseats zijn in verschillende woonstijlen en modellen verkrijgbaar. Zo heb je stoere lederen loveseats met een brede armleuning, maar ook slanke modellen met een smalle arm. Je kunt jouw leren loveseat ook perfect matchen bij de rest van jouw interieur. Zo heb je verschillende modellen met zwart metalen pootjes of rvs pootjes, maar ook houten pootjes. Daarnaast zie je in onze collectie ook verschillende stijlen leren loveseats, van modern tot klassiek. Leer staat goed in verschillende woonstijlen, maar zie je vooral terug in industriële en moderne interieurs. Een vintage leren loveseat past bijvoorbeeld erg mooi in een industrieel of vintage interieur. Kies je voor een moderne stijl, ga dan voor een mooi gewaxt of gedekt leder. Wil je meer weten over de verschillende typen loveseats en soorten leer? Kom dan eens langs in onze winkel. Onze medewerkers geven je graag deskundig advies.

Shop jouw leren loveseat bij Löwik Wonen & Slapen

Onze leren loveseats zijn verkrijgbaar in verschillende typen leer. Ieder leersoort heeft zo zijn eigenschappen en kenmerken. Een geruwd leder, zoals afrika leder, voelt zacht aan en heeft een stoere uitstraling. Daarnaast kun je ook kiezen voor een gewaxt / geolied leder, microleder, gedekt leder en meer. Genoeg keuze dus. Wil je liever geen leren loveseat? Bekijk dan eens ons assortiment stoffen loveseats. Shop bij Löwik Wonen & Slapen de loveseat dat bij jou en je interieur past, van topmerken als Pronto Wonen, Furninova, Henders & Hazel, House of Dutchz,Baenks. Leren loveseats

Alle categorieën