Stressless

Het Noorse merk Stressless kwam in 1971 op de markt. Toen nog onbekend, maar nu het merk met de meest succesvolle relaxfauteuil. Stressless heeft als missie om de meest comfortabele zitmeubelen ter wereld te maken. In de collectie van Stressless vind je relaxfauteuils, bankstellen, hoekbanken en bureaustoelen. Ervaar het ultieme zitcomfort en ontdek de collectie bij Löwik Wonen & Slapen.

475 producten gevonden

Meer dan alleen meubelstukken

Toen Stressless op de markt kwam, bestond er nog helemaal geen comfortfauteuil die voldeed aan de behoefte van het zittende lichaam tijdens het bewegen of relaxen. Geen wonder dat Stressless al gauw een synoniem werd voor het hoogste comfort en ontspannen zitten. Stressless ontwerpt de meest comfortabele zitmeubelen ter wereld en dat doen ze in het belang van de mensen waar wij om geven: familieleden, vrienden en klanten. Stressless loopt vooruit op de trends en door deze innovatieve drive blijven ze leren en gaan ze door met het maken van meubelen die een leven lang meegaan. De producten van Stressless zijn daarom veel meer dan alleen meubelstukken. Ze zijn een investering in jouw huis, in jouw comfort. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je de grootste Stressless studio van Overijssel. Alle Stressless relaxfauteuils, bankstellen, hoekbanken en bureaustoelen staan voor jou klaar in onze showroom. Hier kun je alles bekijken en testen. Daarnaast geven onze zitspecialisten jou graag deskundig advies.

Relaxfauteuils van Stressless

Stressless staat bekend om haar comfortabele relaxfauteuils. Ieder mens is anders en iedereen heeft zo zijn eigen wensen op het gebied van comfortabel zitten. Stressless probeert met haar relaxfauteuils aan te sluiten op de diverse wensen van haar klanten, daarom worden de meeste fauteuils uitgevoerd in diverse uitvoeringen en maten. Een relaxfauteuil moet precies passen en aansluiten bij jouw lichaam. Zo krijgt je lichaam goede ondersteuning en voorkom je nek- en rugklachten. Voel hoe een Stressless-fauteuil jouw rug en nek omarmt en hoe het je lichaam leest en jouw optimale comfortniveau begrijpt. Een stoel die past bij jouw lichaam, dat is de kracht van Stressless. Ontdek de collectie relaxfauteuils van Stressless online of bij ons in de winkel.

Ruime collectie

In ons assortiment vind je niet alleen relaxfauteuils van Stressless, maar ook bankstellen, hoekbanken en bureaustoelen. De producten van Stressless passen in ieder interieur, doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Daarnaast zijn ze leverbaar met diverse functies. Zo heeft Stressless producten met een unieke glijfunctie. Ze passen zich automatisch aan naar jouw lichaam, zonder dat je knoppen of hendels hoeft te bedienen. Veel modellen bieden jou de keuze uit een lage of hoge rugleuning en verschillende maatvoeringen. Daarnaast is er bij iedere relaxfauteuil een bijpassende bank of voetbank verkrijgbaar.

De bureaustoelen van Stressless

De bureaustoelen van Stressless willen we nog graag even uitlichten. De bureaustoelen hebben namelijk hetzelfde zitcomfort als de relaxfauteuils. Dat betekent dat je nu ook kunt genieten van het allerbeste zitcomfort achter je bureau, op kantoor of thuis. Bekijk de Stressless bureaustoelen op onze website of bezoek onze grootste woonboulevard van Oost-Nederland, waar je de bureaustoelen zelf kunt testen en bekijken.
Stressless tekst