Glazen bijzettafels

Glazen bijzettafels geven een luxe uitstraling en een behouden de ruimtelijk sfeer in jouw interieur. Een glazen bijzettafel kan natuurlijk ook een dichte kleur hebben of bestaan uit gerookt glas (deels doorzichtig). Iedere bijzettafel van glas heeft weer een unieke uitstraling. Ben jij op zoek naar een glazen bijzettafel? Bekijk dan ons assortiment online of kom langs in de winkel!

Verschillende formaten en modellen

Glazen bijzettafels zijn verkrijgbaar in vele varianten en stijlen, van gewaagde ontwerpen tot minimalistische designs. Zo heeft ons merk Kare Design een ruim assortiment met unieke eyecatchers en heeft Zuiver eenvoudige, maar stijlvolle designs. Daarnaast zijn de bijzettafels in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zo hebben wij ronde en ovale bijzettafels van glas, maar ook vierkante en rechthoekige. Wil je de salontafel vervangen voor een glazen bijzettafel? Dan kun je er ook voor kiezen om verschillende glazen bijzettafels te combineren. Wil je het rustig houden, bekijk dan onze glazen bijzettafel sets. Combineer zo verschillende hoogtes met elkaar die je apart van elkaar kunt gebruiken, maar ook kunt groeperen als set.

Glazen bijzettafel in jouw interieur

De glazen bijzettafel zie in vele verschillende uitvoeringen, van een vintage-look glazen bijzettafel tot aan een eenvoudig modern design. Een glazen bijzettafel past eigenlijk in ieder interieur. Wil je graag een echte eyecatcher toevoegen aan jouw interieur of het luchtig houden, dan is een glazen bijzettafel echt wat voor jou! Heb je een vintage-industrieel interieur, dan is een glazen bijzettafel met een vintage metalen frame of een messing frame een mooie optie. Of ga voor een grafisch ontwerp in een stoer en industrieel interieur. Ga in een landelijk interieur voor een glazen tafel met houten pootjes. Een volledig glazen bijzettafel past in principe in ieder interieur, omdat het een neutraal ontwerp heeft. Bekijk onze volledige collectie glazen bijzettafels en vind de perfecte match met jouw interieur.

Handige bijzettafels van glas

Een bijzettafel kan vele toepassingen hebben. Zo is het ideaal om het naast bank of fauteuil te plaatsen om bijvoorbeeld je kopje koffie erop te zetten. Daarnaast kun je meerdere bijzettafels ook groeperen en gebruiken als vervanging van de salontafel. Ben je klaar met standaard nachtkastjes? Gebruik dan een glazen bijzettafel als vervanging. Dit geeft de slaapkamer een stijlvolle look! Let wel op dat je de juiste hoogte kiest, zodat je er vanuit bed makkelijk bij kunt. Bekijk ons assortiment glazen bijzettafels online of kom eens langs in onze showroom in Vriezenveen! Glazen bijzettafel Zuiver

Alle categorieën