Salontafels

We hebben allemaal een salontafel, hoektafel of bijzettafeltje in huis. De salontafel is bijna onmisbaar in jouw woonkamer. Een salontafel wordt voor veel dingen gebruikt. Zo kun je er jouw mooiste collectie woonaccessoires op zetten, maar ook je favoriete tijdschriften en natuurlijk een hapje en een drankje. De accessoires die jij erop plaatst, zorgen voor gezelligheid en sfeer in jouw woonkamer. Salontafels komen in vele vormen en maten, bekijk ons aanbod online of kom shoppen in onze showroom!

884 producten gevonden

Salontafel kopen

Een interieur kan niet zonder een salontafel. Salontafels zijn eenvoudig neer te zetten en zijn ook echte sfeermakers in huis. Maak jouw zithoek compleet met een salontafel dat goed aansluit bij de sfeer van je interieur en een perfecte match is met de stijl van je bank. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een grote collectie salontafels in verschillende woonstijlen, materialen en afmetingen. Er is altijd een tafel die past bij jouw interieur. In onze collectie vind je bijzondere salontafels, van landelijk tot industrieel.

Grote en kleine salontafels

Salontafels zijn er in verschillende formaten. Breed, smal, hoog of laag? Wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe salontafel, dan is het belangrijk om van tevoren te bedenken welk type formaat salontafel het beste bij jouw bank past. Lage tafels worden vaak gebruikt in een modern interieur. Ergonomisch gezien raden wij aan om een salontafel te plaatsen die even hoog of 10 cm lager is dan de armleuningen van jouw bank. Dan kun je er namelijk goed bij en hoef je niet ver voorover te bukken om je kopje koffie te pakken. Ook kun je uit verschillende vormen kiezen. Rechthoekig, vierkant, ovaal of rond. Als jouw zithoek in een vierkante vorm is opgebouwd, dan staat een vierkante tafel beter. Wil je geen rechthoekige of vierkante salontafel? Dan kun je ook nog voor de trendy, ronde tafeltjes kiezen.

Een salontafel set

Er wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van meerdere, kleine, ronde tafeltjes. Als je de ronde tafeltjes combineert met rechte vormen (bijv. de bank), dan geeft dat een speels effect.
Je kan een set ronde salontafels kopen, maar ook vierkante tafels zijn leuk om als set te combineren. Daarnaast is een salontafel set verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Is jouw woonkamer robuust met een landelijk effect? Kies dan bijvoorbeeld voor een set met natuurlijke materialen en kleuren. Bij een modern interieur misstaat een hoogglans salontafel zeker niet. Heb je een kleine woonkamer? Kies dan voor salontafels met lichte kleuren. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect.

Een goedkope salontafel

Een salontafel is één van de belangrijkste meubels in jouw woonkamer, maar een salontafel hoeft niet altijd duur te zijn. Bij Löwik Wonen & Slapen vind je een groot aanbod salontafels met een lagere prijsklasse. Op onze website kun je op prijs filteren, zo kun je precies aangeven hoeveel geld je wil uitgeven aan een nieuwe salontafel. Of bekijk onze outlet, hier plaatsen we regelmatig een goedkope salontafel. Dit zijn showroommodellen die uit de collectie gaan, daarom kunnen wij de salontafel goedkoop aanbieden!

 

Salontafel