Metalen bijzettafels

Een metalen bijzettafel past in verschillende interieurstijlen en heeft door het materiaal een stoere uitstraling. Ga voor een robuust metalen bijzettafel of voor een elegante metalen bijzettafel in een kleur als messing of rosé goud. Shop de mooiste ontwerpen van merken als Richmnd, By-Boo, Xooon, Henders & Hazel en Feelings. Shop online of kom langs in onze showroom!

Bijzettafel metaal in jouw interieur

Wist je dat een bijzettafel metaal verschillende functies kan hebben? Natuurlijk kun je de bijzettafel gewoon gebruiken waar hij voor bedoeld is, namelijk bij de bank of fauteuil plaatsen zodat je hier makkelijk je kopje thee of koffie op kwijt kunt. Een metalen bijzettafel of een set bijzettafels kunnen ook al vervanging voor de salontafel worden gebruikt. Het voordeel hiervan is dat ze ook makkelijk verplaatst kunnen worden als dit nodig is, bijvoorbeeld met een verjaardag. Wil je de inrichting een keer veranderen? Dan kun je de bijzettafels ook eenvoudig een andere functie geven, bijvoorbeeld als plantentafeltje of in de slaapkamer als nachtkastje!

Metalen bijzettafel in verschillende stijlen en maten

Bij metaal denken wij direct aan industrieel. Een metalen bijzettafel past dan ook perfect in een stoere en industriële inrichting. Daarnaast zien we tegenwoordig ook veel metalen bijzettafels in andere woonstijlen. Denk aan slanke designs met een strakke afwerking in een modern interieur of een combinatie van staal en hout in een landelijk interieur. Daarnaast zie je ook veel metalen bijzettafels met een gekleurde afwerking, bijvoorbeeld goud, zwart of messing. Metaal is ook goed te combineren met andere materialen, daarom zie je in onze collectie ook veel metalen bijzettafels in combinatie met steen, glas of hout. Genoeg keuze dus! Combineer verschillende modellen metalen bijzettafels voor een speels effect of ga voor één model in diverse hoogtes voor een rustige eenheid. Vind je het lastig om de juiste metalen bijzettafel voor jouw interieur te vinden of wil je graag een volledige make-over van jouw woonruimte? Onze interieuradviseurs geven jouw graag advies. Geheel gratis en vrijblijvend.

Shop jouw bijzettafel metaal bij Löwik Wonen & Slapen

In onze webshop vind je een ruim assortiment bijzettafels, zo ook de bijzettafel metaal. Ontdek de collectie online en bestel jouw favoriete metalen bijzettafel eenvoudig vanuit je huis. Of kom eens inspiratie opdoen in onze showroom! Met ruim 40.000 m2 wooninspiratie slaag jij gegarandeerd. Onze medewerkers staan voor je klaar. Bijzettafel metaal