Wandtafels

Wandtafels, ook wel een sidetable genoemd, zijn smalle tafels die op iedere plek in huis tot hun recht komen. Ze creëren een gezellig sfeer en zijn door hun smalle breedte en veelzijdigheid ook erg praktisch. Combineer ze met verlichting en een paar mooi planten. Ontdek wandtafels van merken als Richmond, Feelings, Pronto Wonen en Livingfurn online of in de winkel.

145 producten gevonden

Wandtafel in de woonkamer plaatsen

Een favoriete plek voor de wandtafel is voor veel mensen achter de bank, dit zie je vaak in landelijke interieurs. Wanneer je jouw bank vrij in de ruimte hebt staan, geeft een sidetable meer sfeer dan wanneer je alleen tegen de achterkant van je bank aankijkt. Je hebt daardoor ook een mooie plek te stylen met leuke woonaccessoires. Zo kun je er bijvoorbeeld verlichting plaatsen, wanneer je graag op de bank een boek leest is dit ontzettend handig. Of breng sfeer met grote windlichten. Een mooie bos wilde bloemen of een groene plant doen het natuurlijk ook altijd goed in een landelijk interieur. Wanneer je de tafel tegen de wand plaatst, maak dan gebruik van bijvoorbeeld een grote spiegel of schilderij. Afhankelijk van wat je op de wandtafel zet, kun je jouw woonkamer de gewenste stijl geven.

Wandtafel in de keuken

Zoals eerder gezegd, kan een wandtafel eigenlijk op iedere gewenste plek in huis geplaatst worden. Zo kan een sidetable ook prima in de keuken staan. Vooral als je iets kleiner woont, is dit een handige oplossing om bergruimte te creëren. Plaats hier bijvoorbeeld je koffiezet apparaat en je favoriete opbergpotjes op of gebruik de sidetable voor al jouw favoriete verse kruiden. Een smalle wandtafel geeft niet alleen bergruimte, maar kan ook meer werkruimte leveren. Onze wandtafels zijn in diverse woonstijlen verkrijgbaar. Dus of je nu een moderne, industriële, landelijke of klassieke keuken hebt, wij hebben voor iedere stijl en ieder interieur een passend assortiment wandtafels. Uiteraard kun je ook stijlen combineren!

Wandtafel in de slaapkamer

Creëer je eigen plekje in de slaapkamer met een wandtafel. Dit kan een mooie plek zijn voor jouw beautyproducten, een display van jouw sierraden, horloges en/of geurtjes. Zet er een gave spiegel op en kies voor goede verlichting. Bij deze tafel kun je ook nog gebruik maken van een poef of krukje. Gebruik je de poef niet meer, dan kun je deze gemakkelijk onder de sidetable schuiven.

Sidetable in de hal of gang

Tot slot kan een wandtafel of sidetable in de gang staan. Voorheen stonden wandtafels ook voornamelijk in de hal of gang. Kies voor een wandtafel die bij jou past en combineer met leuke accessoires of plaats er bijvoorbeeld een spiegel boven. Match het met jouw huidige interieurstijl of mix het juist met een andere stijl. Wanneer je een heel strak en modern interieur hebt, kan een wandtafel in een klassieke stijl of industriële stijl de hal veel sfeer geven. Bekijk het aanbod van Löwik Wonen & Slapen online of kom langs in onze showroom en ontdek wat perfect staat in jouw interieur!

wandtafel