Wandtafels

De wandtafel, ook wel een sidetable genoemd, zijn smalle tafels die op iedere plek in huis tot hun recht komen. Ze creëren een gezellig sfeer en zijn door hun smalle breedte en veelzijdigheid ook erg praktisch. Combineer ze met sfeervolle verlichting en een paar mooie woonaccessoires. Ontdek wandtafels van merken als Richmond, FeelingsPronto Wonen en Livingfurn in onze webshop of in de winkel.

67 producten gevonden

Een wandtafel voor ieder interieur

Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, een wandtafel past heel goed in verschillende woonstijlen. Sidetables zijn in vrijwel iedere ruimte toe te passen, zo is dit meubelstuk heel veelzijdig. Heb je een industrieel interieur dan is een zwarte sidetable gemaakt van ruwe materialen een goede match. Plaats deze voor een betonnen of bakstenen muur om je industriële look compleet te maken.

Maar ook in een klassieke woonstijl is een smalle wandtafel onmisbaar. Een donkere houten consoletafel in combinatie met een leren bank zorgt voor een luxueuze warme uitstraling. Combineer het materialen zoals glas, marmer en velvet voor een moderne touch.Met een consoletafel kan je ook goed mixen tussen verschillende woonstijlen. Zo gaat je wandtafel jaren mee. Zo wissel je makkelijk tussen een klassieke, moderne of industriële woonstijl.

Wandtafel in de woonkamer plaatsen

Een favoriete plek voor de wandtafel is voor veel mensen achter de bank. Wanneer je jouw bank vrij in de ruimte hebt staan, geef je met een gedecoreerde sidetable meer sfeer. Zo kijk je niet meer tegen de kale achterkant van de bank. Je hebt daardoor ook een mooie plek te stylen met leuke woonaccessoires.

Zo kun je er bijvoorbeeld verlichting plaatsen, wanneer je graag op de bank een boek leest is dit ontzettend handig. Of breng sfeer met grote windlichten of kandelaars. Een mooie bos wilde bloemen of een groene plant doen het natuurlijk ook altijd goed in een landelijk interieur.

Wanneer je de tafel tegen de wand plaatst, maak dan gebruik van bijvoorbeeld een grote spiegel of schilderij. Afhankelijk van wat je op de wandtafel zet, kun je jouw woonkamer de gewenste stijl geven.

Wandtafel in de keuken

Zoals eerder gezegd, kan een wandtafel eigenlijk op iedere gewenste plek in huis geplaatst worden. Zo kan een sidetable ook prima in de keuken staan. Vooral als je iets kleiner woont, is dit een handige oplossing om bergruimte te creëren. Plaats hier bijvoorbeeld je koffiezet apparaat en je favoriete opbergpotjes op of gebruik de tafel voor al jouw favoriete verse kruiden. Een smalle sidetable geeft niet alleen bergruimte, maar kan ook meer werkruimte leveren.

Onze sidetables zijn in diverse woonstijlen verkrijgbaar. Dus of je nu een moderne, industriële, landelijke of klassieke keuken hebt, wij hebben voor iedere stijl en ieder interieur een passend assortiment wandtafels. Uiteraard kun je ook stijlen combineren!

Wandtafel in de slaapkamer

Creëer je eigen plekje in de slaapkamer met een wandtafel. Dit kan een mooie plek zijn voor jouw beautyproducten, een display van jouw sierraden en/of geurtjes. Zet er een gave spiegel op en kies voor goede verlichting. Bij deze consoletafel kun je ook nog gebruik maken van een poef of krukje. Gebruik je de poef niet meer, dan kun je deze gemakkelijk onder de sidetable schuiven.

Sidetable in de hal of gang

Tot slot kan een wandtafel of sidetable in de gang staan. Voorheen stonden wandtafels ook voornamelijk in de hal of gang. Kies voor een haltafel die bij jouw woonwensen past. Combineer met leuke accessoires of plaats er bijvoorbeeld een spiegel boven. Match het met jouw huidige interieurstijl of mix het juist met een andere stijl.

Wanneer je een heel strak en modern interieur hebt, kan een smalle wandtafel in een klassieke stijl of industriële stijl de hal veel sfeer geven. In onze webshop vind je een groot aanbod sidetables. Bekijk het aanbod van Löwik Wonen & Slapen online of kom langs in onze showroom en ontdek wat perfect staat in jouw interieur!

wandtafel