Ronde bijzettafels

Ronde bijzettafels geven jouw zithoek een speelse en trendy uitstraling, maar hebben ook vele voordelen. Zo zijn ze makkelijk te verplaatsen tijdens een verjaardag en wanneer je er even genoeg van hebt, geef je ze eenvoudig een andere bestemming. Ben jij op zoek naar een ronde bijzettafel? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment ronde bijzettafels in vele stijlen, materialen en afmetingen.

Bijzettafel rond in jouw interieur

Ben jij op zoek naar een bijzettafel rond voor jouw interieur? We hebben een ruim assortiment ronde bijzettafels van merken als Henders & Hazel, IN.House, Pronto Wonen, Xooon en Zuiver. Ieder merk heeft zijn eigen stijl, kenmerken en assortiment, waardoor je bij Löwik Wonen & Slapen gegarandeerd de bijzettafel rond kunt vinden die bij jou past. Of je nu gaat voor een landelijke stijl of een retro look, je vindt het gegarandeerd bij één van onze merken. Een ronde bijzettafel kan toegepast worden op verschillende manieren. Denk aan een bijzettafel naast de bank om jouw kopje koffie op te zetten, maar een bijzettafel rond kan ook dienen als plek om een mooie tafellamp op te plaatsen of een grote groene plant. Gebruik meerdere ronde bijzettafels in verschillende formaten voor een leuk plantenhoekje. Tegenwoordig zie je dat een ronde bijzettafel ook gebruikt wordt als vervanging voor het nachtkastje. Door de diverse maatvoeringen en uitvoeringen zijn overal toepasbaar. Waar plaats jij jouw favoriete ronde bijzettafel?

Ronde bijzettafel in vele stijlen en formaten

Net hadden we het er al even over, de ronde bijzettafel is verkrijgbaar in vele stijlen en formaten. Binnen de verschillende woonstijlen zie je ook weer enorm veel verschillende uitvoeringen, kleuren en diverse materialen. Hout, glas, keramiek, terrazzo, metaal, beton(look) en ga zo nog maar even door. Of je nou een ronde bijzettafel in een strak en modern design met metaal en glas zoekt of gaat voor een warme houten variant, je vindt het in ons assortiment. Zoek je een vervanging voor je salontafel? Combineer dan twee of drie bijzettafels in verschillende hoogtes en diameters. Deze kun je los van elkaar laten staan, maar ook een beetje in elkaar schuiven zodat het één geheel wordt. Een ronde bijzettafel mag een echte eyecatcher zijn. Combineer meerdere stijlen en materialen met elkaar voor een speels geheel. Doordat iedere tafel een ronde vorm heeft, wordt het één geheel.

Shop jouw bijzettafel rond bij Löwik Wonen & Slapen

Ontdek onze ruime collectie ronde bijzettafels in onze showroom. Laat je inspireren door de verschillende ingerichte stijlkamers of laat je gratis adviseren door één van onze interieuradviseurs. Je kunt jouw favoriete bijzettafel rond ook eenvoudig online shoppen in onze webshop vanaf de bank! Bijzettafel rond Xooon